Smirnoff Experience™ komt terug naar Nederland

Partyscene Redactie | 31 oktober 2003
headlines


Deze maand kan men de Smirnoff Experience ™ bezoeken in Venezuela, Bulgarije en Zuid Afrika. Maar in november komen ze ook weer naar Nederland. Het nieuwe Paard van Troje zal op 8 november het podium zijn voor een geweldige line up van nationale en internationale dj’s. Het remix duo Masters at Work en Danny Howells zullen beide een vier uur durende set weggeven en samen met Benny Rodrigues en Stef Vrolijk zullen zij zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt!

Het succesvolle duo Masters at Work bestaat uit het ‘Little Louie’ Vega en Kenny ‘Dope’ Gonzalez. Ze zijn bekend om hun unieke combinatie van Hip-House-Jazz remixes en hun recentelijke uitstapjes naar electro en house. Beleef een opzwepende set met een originele sound.

Danny Howells is bekend van Global Underground en heeft net zijn eerste album ‘24:7’ in de Global Underground serie uitgebracht. Zijn sets staan altijd garant voor vette beats en sexy tech-house en op dit moment maakt hij de dansvloeren onveilig met zijn versie van Eminem’s ‘Nobody Listens To Techno’.

Benny Rodrigues (Dance Valley, Sensation) en Stef Vrolijk (Everybody, Sadie Records) zorgen voor de Nederlandse inbreng en zullen met hun eigen sound het publiek opzwepen tot grote hoogten.

Wil jij kans maken op kaarten ga dan naar de winnen rubriek.

Smirnoff Experience™
Datum: 8 November 2003
Locatie: Paard Van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Tickets: 20 euro
Voorverkoop: Free Record Shop
Aanvang: 23.00 uur
www.smirnoffexperience.com

(toegevoegd:31-10-2003/11:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws