3 dagen lang ClubRisk tijdens Amterdam Dance Event

Partyscene Redactie | 23 oktober 2003
headlines


Op donderdag staat de Panama in het Teken van Hardsoul. Dj Roog zal deze avond achter de draaitafels staan samen met Sandy Riviera en Brain Tappert. Ook zal deze avond de nieuwe cd van Hardsoul gepresenteerd worden. In de kleinere tuinzaal staat ‘Kiss’ met Rockstar Dim Brokski en Phil Peoples.

Vrijdag van het ADE staat ClubRisk met Luvdancin in de Paradiso. Het is deze avond dubbelop feest want Luvdancin viert ook zijn tweejarige verjaardag. Blaze, het zwaar gerenommeerde Amerikaanse duo en uitvinders van de Jersey sound(Garage), komt langs voor een Live optreden. Naast de Luvdancin residents Dj Deep en Cassie6 wordt er een showcase gehouden van het platenlabel Kindred Spirits. Leroy en KC the Funkaholic zullen dan back to back draaien. Tevens is er ook nog een live optreden van Nederlands nieuwste neo-soul talent; Eugene.

ClubRisk sluit het ADE af in de More. Zaterdag presenteert Clubrisk dan in samenwerking met Z-records uit de UK, de disco(hous)legende Joey Negro. Resident dj Marcella zal deze avond ook achter de draaitafel verschijnen.

(toegevoegd:23-10-2003/13:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws