LOVEBOAT 2.0: de (ver)nieuw(de)e clubavond in Amsterdam

Partyscene Redactie | 27 oktober 2003
headlines


Na een kleine pauze is de Loveboat terug op het nieuwe evenementenschip de Ocean Diva. Dit gloednieuwe partyschip is geschikt voor 1500 personen en beschikt over 3 dekken, een groot balkon en een buitendek. Het schip is zo gebouwd dat het ruimschoots aan alle veiligheids-, geluids- en brandeisen voldoet.

Speciaal voor de maandelijkse Loveboat 2.0 parties wordt de Ocean Diva omgetoverd tot een club op het water compleet met een supersoundsystem van het topmerk Funktion One en een waanzinnig lichtplan, bediend door Nederlands no.1 LJ Ron D-Lite.

In deze setting zal op het Maindeck maandelijks het meest succesvolle housemusic duo van Nederland laten horen waar het in de housemusic om draait. Erick E (Onestar Records) & Roog (Harsoul) hebben zich als exclusieve residents verbonden aan de Loveboat 2.0 parties. Op 8 november worden zij hierbij ondersteund door Loveboat Legend The Funky Bastard.

Op het Upperdeck zal maandelijks een exclusieve Drive Inn show plaatsvinden: DJ Billy The Klit neemt je mee op een muzikale trip door de jaren met een mix van classics en andere tunes. Lifevests available.

“Champagne” is het thema van het eerste Loveboat 2.0 feest. De bijbehorende dresscode is Gala Trash. De "Darling Piper Girls" trakteren de best geklede gala trash gasten op een fles bubbeling champagne!

Datum: Zaterdag 8 november 2003
Lokatie: De Ruyterkade (achter Centraal Station) Amsterdam
Boarding: 23.00 - 01.00
Sailing: 01.00 - 04.00
End 05.00
Organisatie: Beads en Healers n Healers & Party Planners
Informatie: Loveboat


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws