Panama presenteert InterpretationZZ by Royal Club

Partyscene Redactie | 16 oktober 2003
headlines


InterpretationZZ by Royal Club is een NU-jazz en NU-Soul show met de hartslag van deze tijd; dynamisch, dwingend en uitermate swingend. De cast bestaat uit 11 dansers van internationale klasse, de zeer getalenteerde vocaliste Lex Empress en een opzwepende dj, die tijdens de show het hele spectrum aan muziek - en dansstijlen van de afro-Amerikaanse cultuur uit de twintigste eeuw langs laten komen. De kern van deze show zijn de "Southern Roots Jazz-Dancers", die op 19 juni jl. schitterden in onze grote "Panama in Carré" show. Voor meer informatie over de artiesten kijk op www.interpretationzz.com.

De choreografie is in handen van John Agesilas, hij werkte onder andere samen met Sister Sledge, Pointer Sisters, en Joycelyn Brown. Tevens deed hij de choreografieën voor modeshows van o.a. America Today, Foot Locker, D&G. Voor meer informatie, kijk op www.johnagesilas.com.

Panama* heeft tevens een bijzondere mogelijkheid voor bedrijven gecreëerd. Naast de mogelijkheid om een kaartje voor de show kopen, biedt Theater Nachtclub Panama* bedrijven en organisaties tevens de mogelijkheid om exclusive, of preview showowner te worden. Via het showownership kunnen bedrijven en hun relaties op zeer speciale wijze de show beleven. Ideaal voor het vieren van een speciale gelegenheid met relaties, of als mooie afsluiting van een bedrijfsfeest. Hiervoor is er een brochure gemaakt die exact de mogelijkheden uitlegt die er voor bedrijven en organisaties zijn.

InterpretationZZ by Royal Club is een totaalspektakel, een feest met als hoogtepunt de één uur durende show. Kortom, InterpretationZZ by Royal Club is cool, urban en sexy. Jazzdance en muziek op zijn best. Als jullie meer willen weten over de show kijk dan op www.interpretationzz.com, of op www.panama.nl.

Op vrijdag 3 oktober is de premiere van InterpretationZZ by Royal Club. Wil jij deze bijwonen ga dan naar de winnen rubriek.

Periode: oktober november 2003
Aanvang: 20.45 uur
Toegang: € 15,- (incl. clubnacht op vrijdag & zaterdag)
Panama - theater, restaurant, nachtclub
Oostelijke Handelskade 4
1019 BM Amsterdam

(toegevoegd:02-10-2003/11:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws