Easy Riders @ Club More

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Afgelopen donderdag was het zover: de kick-off party van EasyRiders in club More in Amsterdam. Een nieuwe clubavond van het Amsterdamse Chemistry in samenwerking met het Rotterdamse Floorfillers. Zou het slagen? Want is er nog ruimte voor een ng spetterende clubavond naast R.U.S.H. op donderdagavond? Wil het publiek wel zon grote verscheidenheid aan muziek? Aan het succes van afgelopen donderdag te zien zeker wel!

Iedere donderdag wordt club More in Amsterdam omgetoverd tot een echte EasyRiders hang-out. Een Big City Cocktail van hiphop, house, disco, r&b, pop, latin ,funk, 70s&80s enzovoorts in the mix!

De kracht van deze avond zit hem juist in de verscheidenheid van de muziek. Terugkijkend op de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 hebben al die jaren elk hun een eigen muziekstroming gehad. Nu, in 2003, is er nog niet echt sprake van een onderscheidende nieuwe stroming maar is er wel grote behoefte aan iets nieuws in clubland. EasyRiders wil daarop inspelen door een totale mix van al die verschillende sounds samen te brengen tot een geheel. Van oud tot nieuw, van hip hop tot house, alles in de blender!

De More heeft een kleine metamorfose ondergaan om een echte EasyRiders vibe te creren. Stoer, krachtig en sfeervol. Lekker om even te ontspannen op de donderdagavond, een drankje te drinken met je vrienden, even socializen en natuurlijk lekker dansen op coole sounds!

Djs Real en Hitmeister D zullen in samenwerking met de top van de Nederlandse eclectic -scene iedere donderdag deze sound gaan vertegenwoordigen, bijgestaan door de djs Rokstar DimBrowski, Jeremaine S, Jaziah, L-Dopa en Chuckie.

Wil jij deze nieuwe hang-out uitchecken? Stuur dan een e-mail naar actie@chemistry.nl
en misschien ben jij een van de winnaars die een gastenlijstplek wint voor 2!

EasyRiders 8 // EasyStudents 6 // club More // Rozengracht 133 // Amsterdam
www.easy-riders.nl // www.chemistry.nl // www.floorfillers.nl // www.expectmore.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws