Vrijdag 17 oktober Extrema Exclusive in Las Palmas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Las Palmas in Rotterdam zal aanstaande vrijdag het toneel zijn voor de lancering van een nieuwe reeks Extrema Exclusive-feesten. Onder anderen de Duitse Monika Kruse (Terminal M), Benny Rodrigues, Rho, Ren Amesz, Dirk Dali en Bart van Wissen zullen bijdragen aan de unieke sfeer van Extremas Exclusive. VJ-team Photonic zorgt op haar eigenzinnige manier voor de nodige visuele ondersteuning.

Extrema Exclusive is een concept met aandacht voor datgene waarvoor house bedoeld is: intieme feesten waarbij aandacht voor de gasten centraal staat. Afgelopen lente was de editie in Las Palmas een groot succes. Velen zullen zich ongetwijfeld de explosieve set van Benny Rodrigues herinneren. Reden voor Extrema om de Rotterdamse DJ ook nu weer in de schijnwerpers te plaatsen. Headliner Monika Kruse heeft dit voorjaar hoge ogen gegooid door met haar funky tech-house productie Latin Lovers een nummer 1-notering in de (inter-) nationale dance charts op haar naam te schrijven. Kortom: de editie in Las Palmas belooft een warm en intiem feestje te worden dat tot het ochtendgloren zal nazinderen.

Na de havenstad zal Extrema Exclusive op 7 November Eindhoven aandoen voor een unieke combinatie. Voor deze editie zal de Rechter (gelegen op het Stratumseind) worden vergroot met nog een extra area om zo nog meer mensen de kans te bieden dit unieke concept te beleven. Hoogtepunten van deze avond zijn de Parijse club-icoon Master H en DJ Joost van Bellen. Beide heren zullen deze avond een 4(!) uur durende set draaien. Voorverkoop voor Exclusive in De Rechter is er niet, behalve natuurlijk via Extrema.nl. Kom dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen!

De afsluiter van de Exclusive-tournee is op 13 december. Extrema Exclusive doet dan traditiegetrouw de bedevaartstad Maastricht aan. In d Extrema-locatie, theater Bonbonnire, vindt de afsluiting van deze herfsttour op gepaste wijze plaats. In dit prachtige historische theater worden twee areas gevuld met de lekkerste house en latin grooves. Zonder uitzondering zal deze editie een spetterende afsluiter worden van weer een reeks intieme feestjes!

Kaarten voor alle Exclusive- avonden zijn verkrijgbaar via het nieuwe e-ticketingsysteem van Extrema op www.extrema.nl, bij Ticketbox, Tickets Service en alle door Extrema geselecteerde import- en trendshops. Meer info kun je vinden op www.extrema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws