Free Record Shop presenteert the Official MdH Release Event

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Eindelijk is het dan zover: het prestigieuze online label Trust the DJ heeft de Rotterdamse techno DJ Michel De Hey gevraagd voor hun allernieuwste mixcompilatie en dit is geworden MdH 1! Trust the DJ heeft al eerder samengewerkt met onder meer grootheden als Carl Cox, Dave Angel, Billy Nasty en Kevin Saunderson. Samen met Ronald Molendijk is Michel de Hey de Nederlandse trots in deze lijst van top djs.

MdH, Michel de Hey's compilatie voor Trust The DJ, zal vanaf 10 november in de winkels liggen en dat moet gevierd worden! Vanaf 3 november ligt deze CD echter al exclusief in de schappen van Free Record Shop. Op 7 november presenteert Free Record Shop de officile release party in Las Palmas, Rotterdam, alwaar Michel de Hey in een vier uur durende set zijn kunsten zal vertonen in zijn kenmerkende stijl. Naast Michel de Hey zullen Jay Samuel, MC Marxman, Gerd en DJ Pathless (4lux Recordings) ook aanwezig zijn.

Michel de Hey behoeft eigenlijk geen introductie meer. Voor wie de laatste tien jaar onder het zand heeft geleefd nog eenmaal in het kort de redenen waarom hij de beste techno DJ van Nederland is. Ooit begonnen in 1986 met een wereldwijde hit, heeft hij tijdens het laatste decennium een geweldige reputatie weten op te bouwen in Nederland en vooral het buitenland. Hij is de man die Rotterdamse funky techno en tech-house groot maakte met zijn labels EC, CC, Brave New World en Miracle Records. Ook werkte hij samen met onder meer Secret Cinema en Grooveyard. Op 7 november zal het dak eraf knallen op zo'n vette manier die we van hem gewend zijn!

Jay Samuel, de techno DJ die ooit ontdekt werd door Michel de Hey en sindsdien naam maakte met zijn Nighttown avonden en tegenwoordig ook vaste DJ is in Off_Corso, draait samen met Michel in de grote zaal. Daarbij zal MC Marxman op de release party de hele avond de stampende beats omlijsten met opzwepende woorden.

Gerd & DJ Pathless verzorgen de broken beats in de kleine zaal van Las Palmas, de vette nieuwe sound die ontzettend hot is in Londen op dit moment. Gerd maakte onlangs een remix voor Phil Asher (ook TTDJ), de pionier op het gebied van de broken beat house.

Dit alles vindt dus plaats op 7 november in club Las Palmas (kop van Zuid) in Rotterdam. Kaarten kosten tien euro per stuk ( exclusief fee ).
Voor meer info check ook www.micheldehey.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws