Iceland Airwaves verlaagt haar prijzen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het prestigieuze festival Iceland Airwaves, dat plaatsvindt van 15 t/m 19 oktober in Reykjavik, heeft haar combi-prijzen (en reizen) verlaagd met maar liefst 100,-!

Een totaal pakket inclusief retourvlucht, 3 hotelovernachtingen (met ontbijt) en een festival pas, komen nu uit op maar 415,- Voor dit geld zit je 4 dagen lang te feesten op een eiland in Atlantische Oceaan

Iceland is hot ! Niet qua temperatuur, maar vooral qua populariteit. Ijslands hoofdstad Reykjavik wordt momenteel gezien als de meest trendy hoofdstad van Europa. 1x per jaar wordt hier het Iceland Airwaves event gehouden. 4 dagen lang staat Reykjavik dan in het teken van muziek in de breedste vorm van het woord.

Dit jaar vind het voor de 4e keer plaats. Het festival begon in een hangar van Iceland Air en is sindsdien uitgegroeid tot 1 van de meest gerespecteerde muziekfestivals.

Ruim 100 bands, dj's en live acts uit Ijsland, Zweden, Noorwegen, Amerika en Engeland zullen gedurende 4 dagen hun muzikale kunsten vertonen in 13 verschillende podia verspreid over de binnenstad. Er is voor elk wat wils, van rock tot hip hop van jazz tot lounge en drum 'n bass tot techno.

In voorgaande jaren waren oa. Fatboy Slim, Chicks on Speed, Andrew Weatherall, Gus Gus en Blackalicious te gast op dit evenement. De line-up wordt elk jaar druppelsgewijs bekend gemaakt, maar inmiddels is de hele line-up bekend. Inmiddels bevestigd zijn namen zoals Gus Gus, Apparat Organ Quartet, Jaguar, Trabant, TV on the Radio, the Kills en ook Matthew Herbert zal aanwezig zijn (als DJ).

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor excursies zoals het beroemde kuurbad the Blue Lagoon (waar ook de coverfoto van GU024 is geschoten), een tocht met snowmobile of een walvis-cruise (weersafhankelijk).

Het festival - www.icelandairwaves.com

De reis - www.rubber-travel.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws