14 jaar Café d’Avers

Partyscene Redactie | 1 oktober 2003
headlines


In deze drie nachten zullen naast de residents van de club zelf en een aantal grote internationale House dj’s hun opwachting maken. Het belooft een feest te worden vol verrassingen, een exclusief kado voor iedereen, speciale decoratie en special performances. Ook zullen Hans Dulfer (vader van Candy Dulfer) en Philippe Catherine (vader van DJ Isabel) op zondag een saxofoon-battle houden.

Het ziet ernaar uit dat de bekendste nachtclub haar road to succes terug heeft gevonden, want aan de line-ups te zien van het najaar gaat de House-kenner echt verwend worden. Op 10 November draait er niemand minder dan Laurent Garnier, de Franse Oppergod der House dj’s, op een nieuwe Paradise party.. maar voordien is het eerst nog uitkijken naar en meevieren met de 14de verjaardag! Proficiat! Line-up:

FRIDAY 10 October // 23h00
“14 years Café d’Anvers – DAY 1”
Derrick Carter (USA – Chicago – Classic Recordings)
Tweety & Prinz

SATURDAY 11 October // 23h00
“14 years Café d’Anvers – DAY 2”
Jesse Rose (UK – Classic Rec. – Front Room Rec.)
Bartholomeo & Smos & Baby Bee

SUNDAY 12 October // 23h00
“14 years Café d’Anvers”
Tiefschwarz (GER – Fourmusic)
Isabel & Filliz
LIVE : Hans Dulfer (NL – Tenor Sax), Eric Barkman (NL - Bottom Bass),
John Helder (NL - MC/Rap), DJ Kikke (Beats & Samples)

Voor diegenen die de 14de verjaardag echt in stijl willen vieren,
biedt Café d'Anvers een exclusief arrangement aan ism SAS Radisson Park Lane Hotel (*****) en Bon Bini Restaurant. Geniet van een exclusief 5-gangen diner (½ fles wijn incl.) in Bon Bini Restaurant voor de eerlijke prijs van 35€ pp en/of breng de nacht door in het SAS Radisson Park Lane Hotel (*****) in een vijf sterren luxe kamer, inclusief ontbijtbuffet, voor slechts 110€ (2 personen). Wegens het nachtelijk karakter van het evenement is er een late check-out voorzien (15u). Voor vragen mail:info@cafe-d-anvers.com!

(toegevoegd:30-09-2003/11:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws