Allabout Europe @ Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze week is de Europese week van de jeugd. In Nederland organiseert het Jeugdagentschap van de Europese Unie een bijzonder evenement met ALLABOUT Foundation. In de hippe club Off_Corso in Rotterdam treedt de bekende sample artiest Eboman op. Barbara van MTV reikt de Europese awards voor de beste Nederlandse jongerenprojecten uit.

En als jij een droom, idee of talent hebt kun je jezelf inschrijven voor 1 van de 10 masterclasses. Eboman geeft een masterclass scratchen. Partykoning Ted Now&Wow Langenbach een masterclass over de nieuwste ontwikkelingen op partygebied. Kijk voor informatie over alle masterclasses op www.allaboutforum.nl. De masterclasses beginnen om 19.15. De afterparty precies om 22.00 uur, dan reikt Barbara de awards uit en treedt Eboman op. Ook zijn er street- en breakdance optredens van jonge talenten en is er een open MC battle. De visuals zijn in de creatieve handen van de 6 jongens van 113b.

Kun je er niet bij zijn, check dan het MTV nieuws of volg ALLABOUT EUROPE live via de webstream op www.allaboutforum.nl
Let op: toegang voor de masterclasses alleen onder de 30 jaar. De masterclasses zijn gratis, maar alleen toegankelijk via inschrijving. De afterparty kost 2,50 euro. De deuren van Off_Corso op de Kruiskade 21 gaan om 21.30 open.

Het programma
18.30 Deuren open
19.15 Opening ALLABOUT EUROPE
19.30 Start masterclasses met lopend buffet
22.00 Einde masterclasses
22.15 Afwisselend programma met street- en breakdance optredens van jonge talenten, open MC battle en de Awards uitreiking door Barbara van MTV
23.30 Optreden Eboman & veel meer....

ALLABOUT EUROPE
2 okt in Rotterdam
- 10 masterclasses voor talentvolle jongeren en uitreiking van de European You(th) in Action Awards -
Georganiseerd door het Jeugdagentschap van de Europese Unie en ALLABOUT Foundation
Donderdag 2 oktober van 19.00 04.00 in Off_Corso in Rotterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws