De toekomst van de Amsterdamse Nacht over 1 week bekend!

Partyscene Redactie | 26 september 2003
headlines


Van 22.00 tot 24.00 zullen Job Cohen (burgemeester van Amsterdam), Isis van der Wel (dj en organisator van o.a. All is One), Paul Hermanides (directeur Hotel Arena en voorzitter van het Landelijk Discotheken Overleg), Manne van der Zee (organisator van wickedJazzsounds), Melle Daamen (Directeur Stadsschouwburg Amsterdam), Hannah Belliot (wethouder Cultuur), Lex Pacific (lid van De Nachtwacht en eigenaar van o.a. Amsterdam Plage) en Wouter Brave (artistiek leider Panama) samen brainstormen over de ideale toekomst van de Amsterdamse Nacht.

De thema’s die besproken zullen worden zijn:
· Openbare orde, drugsbeleid en veiligheid
· Het stimuleren van nieuwe initiatieven
· Locatiegebrek, vergunningen en ‘alternatieve’ locaties
· Uitgaan met een pluspakket: de mix van uitgaanscultuur en traditionele cultuur.

Als inleiding zal Ted Langebach (Now&Wow, Rotterdam) zijn visie geven op de ideale uitgaansstad. Oftewel: hoe moet Amsterdam er over een paar jaar uitzien, zodat hij zijn biezen pakt en naar Amsterdam verhuist? Het debat wordt geleid door Vrij Nederland journalist Yoeri Albrecht.

Daarna: FEEST! Met: 100% Isis, Dj Rubywax, VJ MacMotion, Dj Phil Horneman, Jeff Hollie (sax), Grambow (keys) en vibemaster Renske Skills.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Dance Tracks (Nieuwe Nieuwstraat 69), 451°F (Leidsestraat 19) en bij Hotel Arena. Op de avond zelf is de entree aan de deur 12 euro.

Let op: de deur gaat open om 21:00, maar is tijdens het debat (22:00 –24:00) gesloten! Om 24:00 gaat de deur weer open. Ook de gastenlijst is gesloten tussen 22:00 en 24:00.

(toegevoegd:26-09-2003/16:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws