Extrema kijkt vooruit op Forward

Partyscene Redactie | 26 september 2003
headlines


De ambities van extrema.nl zijn, zoals wel vaker, niet gering. Ze willen twee verschillende muziekstijlen, gevoelens, sexen doen laten samensmelten in één feest. Techno ontmoet de FutureFunk in een warme en intieme sfeer die het Beursgebouw nog nooit gekend heeft.

Er is dit jaar gekozen voor een verassende en vooruitstrevende line-up met artiesten uit binnen- en buitenland. Natuurlijk is er ook ruimte voor regionale trots uit Eindhoven technocity: DJ Gideon (Grote Prijs van Nederland) en live act Solid Decay (Wraak van Brabant). Derrick May en David Alvarado uit de States, British Murder Boys (Surgeon & Regis!), Eric de Man, Steve Rachmad en de Zweed Cari Lekebush is maar een kleine greep uit de lijst artiesten die garant zullen staan voor twee dingen: verrassende techno en lekkere FutureFunk.

Maar dat is niet alles. Extrema neemt met Forward de gelegenheid om een nieuwe start te maken. Zo zal er speciale aandacht uitgaan naar Extrema Music en de lancering van haar site ExtremaMusic.com. Ook verzorgt Extrema voor pers en relaties in de VIP-room de presentatie van haar jaarplan 2004. Let op: als je gratis Extrema Member wordt, krijg je voortaan korting op al onze events en Extrema-gadgets! Voor Forward betaal je dan bijvoorbeeld € 5,- minder. Blijf Extrema.nl in de gaten houden voor het Membership en het laatste nieuws rond Forward.

(toegevoegd:25-09-2003/17:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws