Eten voor het goede doel

Partyscene Redactie | 26 september 2003
headlines


Feast for Peace is een evenement van War Child. Een keer per jaar doneren honderden horecagelegenheden een deel van hun dagomzet aan het goede doel. Daarnaast kunnen ze ook nog een eigen invulling geven aan deelname door bijvoorbeeld speciale acties te organiseren. Het project wordt geheel gesponsord waardoor de opbrengst direct en volledig naar War Child gaat. De deelnemende horecagelegenheden kan je herkennen aan een witte vlag:”het teken van vrede”.

De opbrengst gaat dit jaar naar het project voor oorlogskinderen in Eritrea. Voor die kinderen is dit een enorme steun, voor de Nederlandse horeca een kleine moeite. En voor ons weer een goede reden om uit te gaan. Want hoe meer mensen op 10 oktober een Feast for Peace deelnemer bezoeken, hoe groter de bijdrage aan War Child.

Restaurant Voorbij het einde is ook een van de deelnemende horecagelegenheden. Naast een deel van haar dagomzet geven zij ook de fooi aan het goede doel. Wil jij weten welke horecagelegenheden hier nog meer aan mee doen ga dan naar Feastforpeace.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws