Salsalounge in Hotel Arena

Partyscene Redactie | 26 september 2003
headlines


Na een korte zomerstop begint de Amsterdamse event-organisatie A-Venue weer met de succesvolle salsalounge avond in Hotel Arena. Het thema van deze keer is 'kissing is not allowed', wat dat inhoudt moet je maar op de avond zelf ondervinden. Hotel Arena heeft deze avond drie area's; de Curious Cuisine, de Strictly Salsa area en de Latin House area.

Je kan je avond starten met lekker eten want in de Curious Cuisine Area kan er tot 22.00 uur in latin style gegeten worden onder de latina disco sounds van Mickey D en Sigi.

In de latin house area zal "Dj Madskillz" het spits afbijten. Met zijn bijzondere latin stijl zal hij de avond warm draaien. Het roer wordt overgenomen door de resident van salsalounge "D-Rashid". De pionier van de latin house zal zijn mooiste latin beats ten gehore brengen. De avond wordt afgesloten door Roog.

In de strictly salsa area gaat resident Mauri samen met Ed, de zwoelste salsa plaatjes opzetten.

Kan je niet Salsa dansen, wees niet getreurd want zoals gebruikelijk is, er voor de beginnende salsa liefhebbers om 17.00 uur weer een Salsa workshop. Deze workshop wordt gegeven door een professionele instructeur die je binnen een uurtje de basis Salsa moves leert.


Zaal 1 - Strictly Salsa
dj's // Mauri // Ed

Zaal 2 - Latin House
Roog (latin session) , D-Rashid // djmadskillz

Zaal 3 - Curious Cuisine (latin dining from 17.00 till 22.00)
Latina Disco sounds by Mikey D & Sigi

salsalounge : kissing is not allowed.
28 sep 2003
17.00 hrs till 01.00 hrs
14.- euro entrée
hotel arena tonight
by a-venue.nl - info 020 3205186
www.salsalounge.nl


(toegevoegd:25-09-2003/10:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws