Groove Connectors & Smoke presenteren: FLOH

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 3 oktober organiseren Groove Connectors in samenwerking met Smoke Records het feest FLOH. De eerste editie van dit nieuwe concept vind plaats in Club Corona in Kijkduin. De DJs zijn: Joachim, Warren Fellow, Tim J en K-Beat.



Het is nu ruim een jaar geleden dat wij ons laatste Syntech strandfeest hebben georganiseerd. De afgelopen tijd is het erg rustig geweest rondom Groove Connectors. Helaas hebben wij, wegens het strenge vergunningsbeleid van de gemeente Den Haag, moeten toezien dat de geplande 3 Syntech strandfeesten voor 2003 geen doorgang hebben kunnen krijgen.

Het afgelopen jaar hebben wij echter niet stilgestaan. We geven niet op! FLOH is het nieuwe concept waarmee wij, vrijdag 3 oktober 2003 trots onze terugkomst presenteren. Het concept FLOH is een samenwerking van Groove Connectors en het onlangs opgerichte label, Smoke records. Verschillende stijlen zullen worden gedraaid waarbij de opbouw van de avond zal gaan van us garage naar classics tot funky techno.

Met FLOH gaan we terug naar de tijd van vroeger. Alles draait om groovy muziek, gezellige mensen, een knusse sfeer en uiteraard heel veel dansen. Kleine gezellige feestjes met bekende en onbekende maar talentvolle DJs.

Het begin van de zomer hebben we niet kunnen vieren, maar het einde zullen we wel een goede afsluiting geven. De bedoeling is dat FLOH volgend jaar, op verschillende lokaties, meerdere malen zal terugkomen. Een van deze lokaties is uiteraard het strand, waar dan ook de eerste editie van dit jaar zal starten. En wel in Club Corona, op het strand van Kijkduin.

De DJs voor de eerste editie zullen zijn: Warren Fellow (Smoke Records, Eau, Syntech), Tim J (Syntech) & K-Beat (Syntech) en Joachim (Sound Architecture, Off Corso, Reactor). Het feest begint om 22.00 uur en loopt door tot 04.00 uur. Indien mogelijk zelfs tot later. Voor de gemoedelijke prijs van maar 6,- kun je al kennis maken met het 1e FLOH.

See you all at FLOH the 3rth oktober, in Club Corona at the beach of Kijkduin.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws