de 4e Club Exposure Reunie!

Partyscene Redactie | 24 september 2003
headlines


Een evenement waarvan het maanden van te voren al gonst van de geruchten en waar iedereen ieder jaar naar uitkijkt om weer die oude sfeer, muziek en nostalgie van toen te proeven, voelen en horen! Vorig jaar, gezien het gelijktijdige 10 jarige jubileum van Club Exposure, uitbundig in div. kranten, media en websites in de picture gestaan en enorm positief uitgelicht.

Sinds 1992, in de startperiode van het Housetijdperk, werd Club Exposure wel de ‘Haagse Roxy’ genoemd, hoewel .XPO… zelf, dat enerzijds als compliment opvatte, maar anderzijds zich toch onderscheidde (en logisch, Roxy = Roxy!). Maar stond in een zelfde lijn dus als bijv. de Roxy, de IT, Waakzaamheid en Nighttown. Maandelijks werden er roemruchtige themafeesten georganiseerd en het was ook Exposure die al vroeg in 1994 als één van de eerste clubs na de IT met een eigen serie CD compilaties uitkwam.

Daarnaast heeft .XPO… tevens zijn naam verdiend in het club- & partycircuit, om als eerste Nederlandse organisatie diverse party’s en vaste avonden in de gerenommeerde clubs in Ibiza van 1993 – 1998 te organiseren! Dit was dan vooral in Space, Amnesia, KU (huidige Privilige), Pacha en El Divino. En gingen er zelfs op dit party eiland bij uitstek de nodige geruchten over een nieuwe, andere, Nederlandse sound en sfeer over het eiland. Dit resulteerde dan ook in Ibiza pre-parties en reünies in Club Exposure. Ieder jaar draagt Exposure dan nog steeds zijn steentje bij aan de Italiaanse organisatie The Tribe, wanneer deze hun jaarlijkse Ibiza Reünie in de Escape organiseert.

En ook in Club Exposure was het waar veel internationale DJ’s hun draaikunsten in Nederland kwamen vertonen. En dan hebben we het over namen zelfs als: Laurent Garnier (Fr.), Derrick May, Mark Thompson en Stacey Pullen (USA), Alex P.(GB), Sven van Hees, Koenie en Steve Cop (B). Maar ook natuurlijk regelmatig nationale helden als Marcello, Michel de Hey, 100% Isis en Dimitri.
En voor lange tijd waren het de residents Remy, Steve Cop, Alex P., Stef, Gilbert, Aldo en Lippy, die menig avond tot een hoogtepunt wisten te brengen. Helaas heeft ook hier de ambtelijke molen helaas veel te vroeg roet in het eten gegooid. Wellicht hadden we dan langer van deze unieke sfeer kunnen genieten.

Maar daar doet .XPO… dan in ieder geval 1 keer per jaar goed zijn best voor, om naast een aantal andere evenementen zoals o.a. een Dinner & Dance event, die oude nostalgie te doen herleven eind oktober. Ook nu weer beloofd het een ouderwets feestje te worden, waarbij Club Exposure’s voorman René Mulder altijd gokt op de oude aanhang. Juist om die mensen de oude sfeer weer te laten proeven, herleven en om hier deel aan te zijn.
Vorig jaar was het de bedoeling om de ‘Grote Drie’ bij elkaar te hebben; Remy – Dimitri – Marcello. Mede omdat zij deel zijn aan wat de huidige Nedelandse dancescene momenteel betekent en voor staat, maar ook aan het deel zijn aan het succes van Club Exposure. Helaas door omstandigheden liet Dimitri het op het laatste moment afweten. Maar hij maakt het dit jaar goed, en is zeker van de partij. Echter moet dit keer Remy het af laten weten. Net als vorig jaar is een geweldige opvulling DJ Stef (Vrolijk), die sinds zijn start als 17-jarige in Club Exposure een explosieve carrière heeft gemaakt met niet alleen zijn dj werk en eigen producties, maar ook met zijn organisatie Full-Circle evenementen als Capital en de Everybody feesten samen met Sander Kleinenberg.
Naast de DJ’s wordt er bij .XPO… altijd gezorgd voor een leuke aankleding, animaties, shows en dansentertainment. En zo zijn er altijd oude beelden en foto’s van ‘toen’ te zien.
Al met al beloofd dit weer een feest te worden die je niet mag missen!

Club Exposure
Date : Saturday 25th of october 2003
What : The Annual Reunion Club, Exposure
Who : Stef – Marcello – Dimitri
Where : Club Fly, Westduinweg 232 – Den Haag
Time : 23:00 – 05:00 hrs.
Adm. : € 15,-
Agelimit : + 21 year!
Motto : Love life, Expose yourself
Info : www.clubexposure.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws