Sundae at Escape kick-off party

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zondag 5 oktober 2003 gaat Sundae At Escape ECHT van start. Na een try-out van 5 weken is het tijd om officieel van start te gaan.

De organisatie achter Sundae At Escape is nieuw. Een bundeling van ervaring en liefde voor muziek. Mark van Dale gaat de avond hosten en zal wekelijks worden bijgestaan door nationale en internationale DJs. Voor Sundae At Escape is gezocht naar een perfecte combinatie tussen muziek, decor en kwaliteit.

Voor de kick-off party op 5 oktober staan Mark van Dale en de Haagse DJ Remy geprogrammeerd. Iedere gast DJ die vanaf 5 oktober op zondag komt draaien zal zijn of haar 10 favoriete platen aller tijden opzetten. Dit kan euforische momenten teweeg brengen. Dat kunnen oude maar ook nieuwe platen zijn, dit is geheel de keuze van de DJ.

Ook zal er vanaf 5 oktober weer een V.I.P.-podium zijn. Tafels kunnen op onderstaand email-adres gereserveerd worden of op de avond zelf.

Sundae At Escape is een clubavond met een geheel eigen sound. Een frisse verassende mix tussen Deep House, Funky Techno en Club-Classics.

Graag zien we je op 5 oktober om dit feest mee te vieren.

Escape venue
Rembrandtplein 11
Amsterdam
Open van 23.00 tot 04.00
Entree 13.50

Voor meer informatie mail dan naar stef@fullcircle-web.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws