Coupe D’Art doet een greep naar de macht in De Republiek

Partyscene Redactie | 22 september 2003
headlines


Op zondagmiddag 21 september pleegt de bekende Amsterdamse kapsalon We Cut Heads, na een daverend succes in De Engel op 18 mei jl., een tweede Coupe D’Art. Ditmaal is de Republiek te Bloemendaal het toneel van dit Art Event. Het thema is “Get into your Dreams”. De tunes van Victor Coral, Brian S, Kareem Raihani, Maron en de Diaz Brothers, de VJ kunsten van Vision Impossible, en VJ Ed en natuurlijk We Cut Heads’ Kunst zorgen samen voor een wervelende happening.

De Coupes komen voort uit het daverende succes van de zondagmiddag-exposities in We Cut Heads op het Waterlooplein die letterlijk uit hun voegen geknald zijn. Coupe D’Art is in werkelijkheid een “Guerilla-actie” met het effect mensen te prikkelen en uit te dagen om bewust deel te zijn van een kunstexplosie! DJ’s, VJ’s, Kunstenaars en partypeople bundelen hier hun krachten.

Tijdens deze Coupe D’Art verzorgt De Republiek je diner,verzorgt We Cut Heads in samenwerking met Parucci je nieuwe strand-coupe en Vision Impossible en VJ Ed will get you into your dreams. Een betere manier om je prachtige zomer af te sluiten is er niet!!

Wat: Coupe D’Art, Get into your Dreams
Wanneer: Zondag 21 september 2003
Tijd: 16:00 tot 24:00 uur
Diner: 16:00 tot 22:00 uur
Support: E 10,00
Lokatie: De Republiek – zeeweg 1 - Bloemendaal
Presale: We Cut Heads – Waterlooplein 325 – Amsterdam va. 15 september

De eerste Coupe D’Art, “Battle of Dreams” vond plaats op 18 mei 2003 in De Engel, een voormalige kerk op de Albert Cuijp-markt in Amsterdam. Het thema was; battles of VJ’s, met als rode draad kunstenares/VJ Ed ...Ed vs DADARA & Jesse, Ed vs Vision Impossible, Ed vs Pistoire, Ed vs Beam you up. Begeleidt door de inspirerende tunes van Erick E, Brian S, Victor Coral, La Niña, Mike van Loon en Kareem Raihani. Heel Amsterdam heeft het erover: “Hier moest je zijn geweest!”

(toegevoegd:16-09-2003/15:43)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws