A Girl Called Eve SpeedFreax

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 26 September gaat er in de oude Now en Wow aan het St. Jobsveem zonder enige twijfel de meest intense party van dit jaar plaatsvinden. Voor de aller, aller laatste keer helemaal los als nooit tevoren op het geluid zoals je dat kent van je fijnste feesten uit deze Rotterdamse Tempel.

In de WOW verwennnen we je met de laatse keer SpeedFreax. Ons aller trendmeester Joost van Bellen heeft het er niet bij gelaten en kosten nog moeite gespaard jullie de avond van je leven te bezorgen. Alle artiesten, DJs en MCs, zullen naast een korte terugblik op de afgelopen jaren SpeedFreax, zich voornamelijk richten op het nieuwe, verbredende geluid van deze sound. Met oog op de nieuwe locatie dus ook SpeedFreax in een nieuw jasje. 2-Step, UK Garage, R&B, Drum n Bass en HipHop worden gesmolten tot het nieuwe geluid voor alle liefhebbers van de SpeedSoul of the future..

Brought to you by:

DJ LEXXY
DJ GOMES
DJ VANBELLEN
DJ GROOVEMASTER JOHNSON
DJ LIGHTER
MC VIN-E
LADY BEE
Live PA by DJ Gomes en MC Vin-e
Make-overs by Ineke Brugman en Lida van Straaten (Studio Erwin Olaf)check out www.speedfreax.com for more info....

In NOW een nacht als nooit tevoren, we trakteren je op het beste Classics feest van Nederland: A GIRL CALLED EVE..

Met haar immer charmante voorkomen laat Eve op vrijdag 26 September 30 jaar muziekgeschiedenis de revue passeren.

Vorige evenementen van EVE waren in beiden zalen van NOW & WOW waardoor een scheiding gemaakt werd tussen de Dance, -en House Classics. Deze keer met onze vrienden van SpeedFreax in de WOW willen we je de oorsprong van de muzikale ontwikkeling echter niet onthouden. Nederlands jonge top naast de cracks met jarenlange bagage laten horen waar het liefdevolle gevoel voor muziek voor hen vandaan komt, om met het publiek climax na climax te beleven.

Ferry GizmoSalee begon zijn carrire way back in 1980 met Soul, Funk & Hiphop. In 1988 werd hij verliefd op het fenomeen Acid-House waarmee hij legendarische nachten heeft gecreerd in Parkzicht in Rotterdam.

Real el Canario is een begrip binnen het ecletische genre. Weinig djs weten zon brede club dansliefhebbers aan te spreken als deze charming guy.

King of Porn Jip Deluxe verzorgt Funky Ass House Music from the Heart. Jip is inmiddels zon 10 jaar actief in het Rotterdamse clubcircuit op zowel intieme feesten als de betere grote feesten als MTC en Superbimbo. Anno 2003 mag Jip zichzelf vaste resident van de Now & Wow noemen en komt dit najaar zijn eerste album uit met eigen werk. Deze naam mocht niet ontbreken in Eves trip down to memory lane.

Marcello. Sinds Marcello in 1990 zijn legendarische zondagavond in de It neerzette is deze held niet meer weg te denken uit de Nederlandse Danceindustrie. En dat is maar goed ook! Want wat zou Nederland geweest zijn zonder de memorabele It mix CDs? Zonder de intimiteit die hij bracht in de Waakzaamheid. Zonder de daadkracht van Chemistry? En zonder de frisse wind van RUSH? dachten wij ook!

Erick E. De carrire van Erick is in 1985 begonnen. Net als velen ook met een grote liefde voor Hiphop. In 1990 werd Erick DMC Dutch Mixing & Scratching kampioen en vertegenwoordigde dansend Nederland bij de finales in de Royal Albert Hall in Londen. Vanaf dat moment heeft Erick tot nu toe een schitterende carrire opgebouwd. Buiten dat is Eve uiteraard ernstig gecharmeerd van deze man


Start2Dance mag vrijkaarten weggeven. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Stuur voor vrijdag 26 september een e-mail met je volledige naam naar: dane@start2dance.com. Winnaars ontvangen via de mail bericht en worden op de gastenlijst.
Hosted by Floorfillers, Urban Groovezz, Meubel Stukken & Speedfreax
Vrijdag 26 September 2003
Now & Wow Rotterdam




A Girl Called Eve SpeedFreax
Ferry Gizmo Salee Lexxy
Real el Canario Gomes
Jip deLuxe van Bellen
Marcello Groovemaster Johnson
Erick E. Lighter
Visuals by Moodscaping MC Vin-E
Styling Caroline Poiesz Lady Bee

Entre 14,-
Doors: 23.00 06.00 hrs
Now & Wow
St. Jobsveem, Rotterdam
Need more? t:010-4139905 e: info@floorfillers.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws