Gehele line-up Revolution bekend

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Dance-broeders en zusters aller landen verenigt u! Op zaterdag 8 november presenteren Mojo Concerts en Nokia Dance Department in de Amsterdamse Heineken Music Hall; Revolution. Exclusieve dj sets, live optredens en een revolutionaire entreeprijs vormen de belangrijkste kernwaarden van Revolution. Met de namen Cross, Remy, David Guetta, Futureshock en Tiësto zet Revolution de toon voor de eerste editie van een serie nieuwe dance-events.

Al eerder maakten we bekend dat de eerste Revolution vakkundig wordt geleid door niemand minder dan Tiësto. ’s Werelds beste DJ zal zonder genade zijn aanhang indoctrineren met een extra lange set van drie uur. Ook het Britse duo Futureshock zal de gelederen versterken met militante progressive/house. De single ‘On My Mind’ was een grote Europese zomerhit en het onlangs verschenen debuutalbum ‘Phantom Theory’ heeft alweer de nodige jubelende kritieken ontvangen. In Nederland is het optreden de première van de spectaculaire show inclusief baanbrekende visuals.

All time favourite Remy is ondanks zijn bescheidenheid wereldberoemd en een gewild dj op feesten in Nederland en ver daarbuiten. Remy stond aan de basis van de hoogtijdagen van de Roxy. In 1999 werd hij onderscheiden met een Lucky Strike Dance Award. Zijn nieuwe plaat ‘Bang’ heeft in binnen- en buitenland voor lovende kritieken gezorgd. Voor Revolution is de vooruitstrevende Remy onmisbaar. Dance Department resident Cross maakt de line-up van de grote zaal compleet.

De koning van de Franse discohouse David Guetta zal tijdens Revolution in de Blue Room vier uur lang de dansvloer in vuur en vlam zetten. Hij bewees met ‘Just A Little More Love’ en ‘Love, Don’t Let Me Go’ al dat Nederland meer dan warm loopt voor zijn muziek. Dit jaar was hij op Ibiza een van de mannen bij F*** Me I Am Famous, een van de hipste avonden in de Pacha, waarvoor hij ook het mix album maakte. De line-up in de Blue Room is tenslotte volledig met de aanwezigheid van dj’s Josz en Matt Samo.

Je weet dus wat je te doen staat: mobiliseer je vrienden, zegt het voort en sta op de barricades voor de enige echte Revolution!
Op de website Revolutionnow.nl
zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

Nokia Dance Department presents Revolution
Datum: Zaterdag 8 november 2003
Plaats: Heineken Music Hall Amsterdam
Entree: € 27,50 (excl. servicekosten)
Tijd: 22:00 uur – 07:00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 cpm), Ticketservice.nl
en de bekende voorverkoopadressen.

(toegevoegd:18-09-2003/12:53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws