Stedentrip met Connected

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Met Connected… probeert Club Risk elke 3e zaterdag van de maand de muzikale diversiteit van minimaal 3 steden op elkaar af te stemmen, zodat de bezoekers op een breder vlak een muzikale avond kunnen beleven. Namens Utrecht zijn o.a. afgelopen periode Svendex, Leonardo en Nuno dos Santos aangetreden, de diverse steden werden vertegenwoordigd namens o.a. Dimitri (Amsterdam), Remy (Den Haag) en Pat Cue (Keulen/Duitsland).

Op zaterdag 20 September zou de stad Detroit gerepresenteerd worden door pionier en legende Carl Craig. Deze moet wegens verplichtingen in Japan helaas afzeggen.
Nu zullen Benny Rodrigues, Edwin Bazen en Double J de muzikale connectie tussen de steden Rotterdam en Utrecht maken.

Benny Rodrigues (Rotterdam) is een van de favorieten van Club Risk/Winkel van Sinkel en daarbuiten. Bekend om zijn rauwe, pompende en energieke stijl van draaien is hij binnen no time uitgegroeid tot een van de populairste DJ’s van het moment.

Edwin Bazen (Rotterdam) begon met het draaien op de Rotterdamse radio, bij "Planet E". Via de Nighttown en de Roxy, waar hij optrad als resident-DJ, is hij heel snel opgeklommen naar (inter)nationale bekendheid. Als resident van MAW-parties en Las Palmas staat regelmatig naast grote namen als Dave Clarke, Green Velvet, Ben Sims, Billy Nasty, Gayle San, Cristian Varela en Gaetano Parisio, en is zeer geliefd bij het publiek.

De uit Utrecht afkomstige Double J betrad het nachtleven als Lichtjockey in de Vloer en in de RoXY. Daar kon hij een hoop leren van de daar draaiende DJ’s en kwam erachter dat hij meer te bieden had als DJ dan als lichtjockey. Na resident te zijn geweest bij Sophie’s Palace en PLF is Double J tegenwoordig wekelijks te horen op de maandagavond in club NL (Amsterdam) en op de donderdagavond in Hofman in Utrecht. Verder is hij nauw betrokken bij de orgaisatie van Supernatural (o.a. Koninginnedag, 30 april op de binnenplaats van de Winkel van Sinkel, evenals de LoversLounge met Pasen). Door o.a. deze samenwerking en zijn rol bij o.a. "Higher Ground" op het Lowlands-festival sprong Double J in het oog bij de organisatie van Club Risk. Met zijn set op 15 maart jl. in de Winkel van Sinkel verraste hij iedereen met een zeer gevarieerde muziekkeus.

www.clubrisk.nl(toegevoegd:18-09-2003/12:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws