Awakenings komt met goed nieuws

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Maar er is nog meer…
Iedereen weet dat dj's zoals MISSTRESS BARBARA, ADAM BEYER en CHRIS
LIEBING mixtechnisch tot de wereldtop behoren. Dit heb je tot nu toe alleen nog maar kunnen horen. Vanaf nu kan je dit ook zien. Zaterdag 11 oktober worden hun draaikunsten gefilmd en rechtstreeks vertoond op een enorme videowall! Tevens wordt er deze avond een vj-battle gehouden. Er zijn 3 vj’s geselecteerd die ieder twee sets van 45 minuten krijgen om zijn kunsten te vertonen. De 3 vj’s zijn:

MAX-A-VISION (Peter Rubin (USA), 1941) is de onbetwiste Godfather en guru binnen de vj-wereld. Deze legendarische New Yorker die al als vj actief is sinds de jaren zeventig hebben jullie wellicht al eens aan het werk gezien in de gashouder of b.v. op Mayday, waar hij ook ieder jaar weer de show steelt.

TARANTULA (Yafit Taranto (I), 1977). Deze schone Italiaanse is een snel rijzende ster binnen de internationale vj-scene. Je kent haar beelden wellicht van de Traffic of Voltt feestjes en ze was dit jaar de absolute topper op Lowlands.

CHAOMETRIC (Peter Leeuwerink (NL), 1970). startte zijn visuele
kruistocht in het collectief 'California' maar is op de solotour met
"een grote bak mayhem". Doet ook serieuzere klussen zoals vorig jaar bij de opening in het Van Gogh museum (Van Gogh/Gaugain) en binnenkort in de nieuwe kerk op muziek van Bach.

Wil jij kunnen bepalen welke dj er naar de volgende Awakenings mag komen ga dan naar de volgende link: http://www.awakenings.nl/je-awakenings-username. Vanaf hier kan je voortaan je eigen profielpagina bereiken. In het profiel kun je vanaf nu aangeven welke dj of live-act je wilt dat er geboekt wordt voor Awakenings! De dj/artist die de meeste stemmen krijgt wordt dan geboekt.

Ook al is het feest van 11 oktober nog niet eens aangebroken, er kan toch al worden gemaild over de volgende datum. Deze staat nog niet vast. De NDSM bepaald binnenkort op welke datum er gestart gaat worden met de verbouwing van de Westergasfabriek. Deze verbouwing zal enkele maanden duren maar het is nog wachten op de uitslag van de MER (milieu effect rapportage) en het daaruit voortvloeiende vergunningenbeleid. Awakenings is ook in gesprek met andere locaties zoals b.v. de Graansilo in Rotterdam. Binnenkort hoor je hier meer over.

De digiflyer is klaar. Bekijk 'm hier http://www.awakenings.nl/upload/flyer/98.swf.

(toegevoegd:17-09-2003/18:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws