Filth & Glory the one and only trash punk-chicparty !!

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Niemand minder dan de engelse dj/producer Nick Harris is gestrikt om, donderdag 18 september, zijn licht te laten schijnen over het fenomeen punk. Deze dj is oprichter van het befaamde NRK Label ( Jamie Anderson, Nick, Holder en Pete Heller).

Het blijft altijd een verassing hoe de avond van Filth & Glory muzikaal wordt ingevuld maar tot nu toe is iedere keer het dak eraf gegaan. Deze avond doet muzikale grenzen vervagen en alles komt voorbij van onvervalste punk, electro, punky house, dub, ska ,obscure eighties, en meer.

Een belangrijke rol op deze avonden is er weggelegd voor de punkband “The Shows” ( Live 'n Bad ) hun optredens zorgen altijd voor veel hilariteit. Verder worden the visuals verzorgd door vj Georgie. Voor degenen die kennis willen maken met een van de opvallendste avonden momenteel in het Amsterdamse nachtleven, de Winston bevind zich in de Warmoesstraat 129

De belangstelling van dj’s om op deze avonden te komen draaien is bijzonder groot en voor de aankomende edities zijn dan ook alweer een aantal zeer aansprekende namen vastgelegd.

doors open 10pm
entree 7 euro
Be there !!

(toegevoegd:17-09-2003/13:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws