XL presenteert Armada Night

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


De line-up voor deze avond is dan ook spectaculair te noemen.
De line up bestaat uit: talent Perry O'neil, het succesvolle
producersduo Signum, M.I.K.E., deze belg is, buiten zijn eigen hits,
het brein achter de belgische formatie PUSH, verantwoordelijk voor vele clubkrakers over de afgelopen jaren, en natuurlijk labelbaas Armin van Buuren zelf. Deze man behoeft geen verdere introductie en is een van de populairste, zo niet de populairste DJ van dit moment. Om de avond af te maken zijn er nog twee top DJ/Producers uit de U.K. te weten Pulser en Lange. Lange resident van de Passion en Pulser verantwoordelijk voor hits als "My religion". Op deze avond mag DJ Spider van Xtralarge natuurlijk niet ontbreken en hij maakt dan ook deze line-up af.

Om al deze top DJ's voldoende tijd te geven om een goeie set neer te zetten zal er deze nacht Xtra lang door worden gegaan aan de Jan van Galenstraat, in plaats van 05:00 sluiten de deuren deze avond pas om 07:00 en misschien wel later ook. De entree voor deze avond zal 20,- euro zijn, iedere 50e bezoeker krijgt tevens een gratis exemplaar van Armada's eerste CD release "Universal Religion" van Armin van Buuren.

Voor wie niet kan wachtten is er dit weekend, zaterdag 20 september, in Xtralarge : Rank 1, bekend van ondermeer de sensation Theme's, vergezeld van Misja Helsloot, Kenneth Hill en Mark van Bekkum.

Geopend van 22:00 tot 05:00
Entree 15,-.
Xtralarge.nl

Jan van Galenstraat 6-10
Amsterdam

(toegevoegd:17-09-2003/12:47)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws