Clubgroove with Ronald Molendijk

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Al vele jaren heeft Ronald Molendijk met zijn clubgroove stijl bewezen dat hij nog altijd tot de grote namen behoort en daarom zal hij deze avond weer een exclusieve set verzogen in Nightlive. Deze dj heeft zijn roots liggen in het Rotterdamse clubcircuit. Hij draaide in verschillende clubs als Nighttown, Escape en de Waakzaamheid. Verder was hij te vinden op grote feesten zoals Innercity, Sensation, Mysteryland en 4 Elements. Ronald Molendijk heeft ook al vele mixcompilatie’s op zijn naam staan. Denk aan de Three dj's in a box serie, zijn Nighttown mixcompilaties en Soulvation. Tevens is hij de oprichter van Basic Beat Recordings in Rotterdam.

Naast Ronald Molendijk zullen ook residents King Richard en Base van de partij zijn. The King staat vooral bekend om zijn groovy manier van draaien en is momenteel bezig met een aantal projecten in zijn thuisstudio waar we binnenkort nog meer van zullen horen.
Base stond dit jaar weer op lovefields en heeft onlangs een track gereleased die op de draaitafels van o.a. John digweed en lemon 8 liggen. Daarnaast is hij nu bezig met een track voor de Caves of Joy compilatie.

Entreeprijs: 8 euro (ex fee)
Openingstijden: 23.00 - 6.00 uur
Website: nightlive.nl

line up: Ronald Molendijk (Nighttown/soulvation), King Richard (Nightlive resident), Base (nightlive resident) and MC Gee.

(toegevoegd:16-09-2003/17:40)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws