Aller, allerlaatste keer Speedfreax in Rotterdamse Tempel

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Op vrijdag 26 September gaat er in de oude Now en Wow aan het St. Jobsveem zonder enige twijfel de meest intense party van dit jaar plaatsvinden. Voor de aller, aller laatste keer helemaal los als nooit tevoren op het geluid zoals je dat kent van je fijnste feesten uit deze Rotterdamse Tempel.

Trendmeester Joost van Bellen gaat er voor zorgen dat deze laatste keer de avond van je leven wordt. Alle artiesten, DJ’s en MC’s, zullen naast een korte terugblik op de afgelopen jaren SpeedFreax, zich voornamelijk richten op het nieuwe, verbredende geluid van deze sound. Met oog op de nieuwe locatie dus ook SpeedFreax in een nieuw jasje. 2-Step, UK Garage, R&B, Drum ‘n Bass en HipHop worden gesmolten tot het nieuwe geluid voor alle liefhebbers van de SpeedSoul of the future..

A girl called Eve laat deze avond 30 jaar muziekgeschiedenis de revue passeren. Vorige evenementen van EVE waren in beiden zalen van NOW & WOW waardoor een scheiding gemaakt werd tussen de Dance, -en House Classics. Deze keer met de vrienden van SpeedFreax in de WOW wordt je de oorsprong van de muzikale ontwikkeling echter niet onthouden. Nederlands jonge top naast de cracks met jarenlange bagage laten horen waar het liefdevolle gevoel voor muziek voor hen vandaan komt, om met het publiek climax na climax te beleven.

Binnenkort heeft de Now & Wow een nieuwe locatie: “de Graansilo”. Dit indrukwekkende industriële monument is groter dan de ‘oude’ Now & Wow, maar ademt dezelfde ‘underground sfeer’ uit. De Graansilo is een pakhuis van 100 jaar oud en Now & Wow zal tijdens de verbouwing alles zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat houden. Bezoekers die houden van een wat intieme sfeer hoeven niet bang te zijn te verdwalen in een grote massale ruimte. De Now & Wow wil meerdere zalen in het pand gaan inrichten zodat ook de liefhebbers van vernieuwende muziek of een kleinere club in de Now & Wow terecht kunnen. Als alles volgens planning verloop kan de nieuwe locatie eind november van dit jaar al open.

Maar laten we eerst nog even gaan genieten van de allerlaatste Speadfreax op de oude locatie met de volgende namen:
A Girl Called Eve
Ferry ‘Gizmo’ Salee
Real ‘el Canario’
Jip deLuxe
Marcello
Erick E.
Visuals by Moodscaping
Styling Caroline Poiesz

SpeedFreax
Lexxy
Gomes
van Bellen
Groovemaster Johnson
Lighter
MC Vin-E
Lady Bee

Entrée € 14,-
Doors: 23.00 – 06.00 hrs
Now & Wow
St. Jobsveem, Rotterdam
speedfreax.com
now-wow.com


(toegevoegd:15-09-2003/13:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws