Integrate verhuist naar Paard van Troje

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Het thema voor de komende editie is “Playtown Joystick Madness”. Inhoudende een vette knipoog naar de wereld van de computer games. Vooral de oudere games als Pacman, Donkey Kong, Space Invaders en Mario Brothers zullen het evenement subtiel aankleden. In de wandelgangen wordt zelfs gefluisterd dat de beroemde Mario Brothers langs zullen komen om het Paard van Troje nog een laatste verbouwing en verfbeurt te komen geven.

Het evenement is uniek te noemen. De hoogste kwaliteit wordt nagestreefd in alles wat een evenement maakt; een ijzersterke, altijd vernieuwende programmering; het beste geluid en de mooiste lichtshows; een strakke huisstijl in vormgeving en decor; en doelgroepgerichte, kunstzinnige optredens. Alle elementen in zijn totaliteit worden geïntegreerd en samengesmolten tot één geheel; Integrate!

Er zijn twee zalen in het Paard van Troje. In de Main voeren techno en tech-house de boventoon. In de Sub zijn dat house, electro en minimal techno. In de Main treedt als eerste André Galluzzi aan. Deze labelbaas en producer van het Duitse Taksi records wordt gezien als de enige echte opvolger van Sven Väth. Aansluitend verzorgt Johannes Heil (Kanzleramt records) een live optreden, welke altijd garant staat voor een dosis onvervalste techno, tegelijkertijd dansbaar als prachtig gearrangeerd. Afsluitend zal de Engelse dj Surgeon (Dynamic Tension/Counterbalance records) zijn muzikale precisie instrumenten gebruiken om een onvervalste, beukende en stomende techno set neer te zetten. Zijn populariteit is zeer sterk toegenomen dankzij zijn weergaloze en energieke dj-sets de laatste jaren.

Integrate
Datum : Zaterdag 1 November 2003
Lokatie : Paard van Troje
Prinsegracht 12 – Den Haag
Tijd : 23.00 – 05.00 uur
DJ’s main : André Galuzzi (Taksi Records), Surgeon (Dynamic Tension/Counterbalance)
> Live : Johannes Heil (kanzleramt)
DJ’s sub : Branz (Confused), Eddy Kreischer (Audiosculpture), Benno Blome (Sender)
Thema : Playtown joystick madness!
Website : integrate event.nl

Prijs : € 20,- vvk (excl. fee)
€ 25,- aan de deur

(15-09-2003/11:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws