Marcello in Las Palmas

Partyscene Redactie | 18 september 2003
headlines


Residents Dwin en Edwin Bazen zijn er sinds de opening in geslaagd Las Palmas een geheel eigen gezicht te geven. Daar waar veel clubs het gehele jaar door hetzelfde rijtje dj's programmeren steekt de club op de Kop van Zuid regelmatig haar nek uit door de residents te laten draaien met in Nederland nog vaak onbekende buitenlandse dj's en kwalitatieve Nederlandse dj's. Hierdoor heeft Las Palmas o.a. in korte tijd een toonaangevende rol op muzikaal gebied ontwikkeld. Veel dj's die in Las Palmas hebben gedraaid staan niet veel later ook in andere clubs.

Marcello heeft al twee keer eerder in Las Palmas gestaan. Beide keren was het een memorabele avond. Ondanks dat Marcello al bijna een kwart eeuw achter de draaitafels staat, straalt hij nog steeds de passie en gedrevenheid van een jonge hond uit. Zijn enthousiasme weet hij op perfecte en aanstekelijke wijze over te brengen op het altijd in grote getallen aanwezige publiek.
De dj's worden vocaal en visueel ondersteunt door MC P-Pholl en VJ Pulsatu.

In het Go Play Café houd het Love2Party DJ Team weer hun maandelijkse avond. DJ's Little Tim en Sandeep hebben inmiddels trouwe fans gekregen. De kleinere zaal van Las Palmas is dan ook steevast bomvol en barst zowat uit zijn voegen van gezelligheid en sfeer. Ditmaal krijgen Tim en Sandeep gezelschap van een live saxofonist.

Wil je meer weten, kijk dan op Las Palmas.nl.

(toegevoegd:15-09-2003:10.53)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws