Win kaarten voor Las Palmas met Edwin Bazen en Marcello

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Aankomende zaterdag ontvangen Dwin en Edwin Bazen DJ Marcello in Club Las Palmas. Residents Dwin en Edwin Bazen zijn er sinds de opening in geslaagd Las Palmas een geheel eigen gezicht te geven. Daar waar veel clubs het gehele jaar door hetzelfde rijtje dj's programmeren steekt de club op de Kop van Zuid regelmatig haar nek uit door de residents te laten draaien met in Nederland nog vaak onbekende buitenlandse dj's en kwalitatieve Nederlandse dj's.

Hierdoor heeft Las Palmas o.a. in korte tijd een toonaangevende rol op muzikaal gebied ontwikkeld. Veel dj's die in Las Palmas hebben gedraaid staan niet veel later ook in andere clubs.

Marcello stond reeds twee keer eerder in Las Palmas. Even zoveel keer was het een memorabele avond. Ondanks dat Marcello al bijna een kwart eeuw achter de draaitafels staat, straalt hij nog steeds de passie en gedrevenheid van een jonge hond uit. Zijn enthousiasme weet hij op perfecte en aanstekelijke wijze over te brengen op het altijd in grote getallen aanwezige publiek.

De dj's worden vocaal en visueel ondersteunt door MC P-Pholl en VJ Pulsatu.

In het Go Play Caf de maandelijkse residentie van het Love2Party DJ Team. DJ's Little Tim en Sandeep hebben inmiddels een trouwe schare fans op weten te bouwen. De kleinere zaal van Las Palmas is dan ook steevast bomvol en barst zowat uit zijn voegen van gezelligheid en sfeer. Ditmaal krijgen Tim en Sandeep gezelschap van een live saxofonist.

Start2Dance maag vrijkaarten weggeven! Hebben? Stuur dan even voor vrijdag 19 september een e-mail met je volledige naam naar: dane@start2dance.com. Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen + 1 op de gastenlijst worden gezet.

Voor meer informatie kan je terecht op www.club-laspalmas.nl. Op de site staat momenteel een artikel over de foto-shoot die Las Palmas met enkele van haar dj's en mc's heeft gedaan. De foto's worden gebruikt voor een nieuwe serie flyers. Ook hiermee laat Las Palmas weer n van haar unieke kanten zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws