Nu voordelig met de bus naar I love Techno

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Net zoals voorgaande jaren kun je met Partynight Entertainment ook dit jaar weer met de bus naar I love Techno. Op 18 oktober barst dit spektakel voor de 9e maal los in het Flanders Expo te Gent. Partynight Entertainment verzorgt deze reizen al jaren en is een door I love Techno erkende speler op deze markt (zie vermelding op I love Techno website en flyer).



Deze maal vind je in de line-up wereldwijd bekende topdj's als Sven Vath, Chris Liebing, Green Velvet, Gayle San, Stanny Franssen, Vitalic (live), Richie Hawtin en nog veel meer! Op www.ilovetechno.been www.partynight.nl
vind je de volledige line-up voor deze avond.

Wij zijn er erg trots op wederom n van de goedkoopste aanbieders van deze reis te kunnen zijn! Voor slechts 69,50 (all-in dus incl. retour met de bus n entreeticket) zit jij gebakken: Vertrek per luxe touringcar vanaf Amsterdam Amstel, Rotterdam CS, Utrecht CS of Breda Haseldonk. Natuurlijk onder het genot van een koud biertje, breezer of wat je ook maar wenst. Ter vergelijking: Wij hebben op het net al aanbieders gesignaleerd die maar liefst 79 euro rekenen! Alsof het geld je op de rug groeit!

Voor boekingen en informatie: www.partynight.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws