Silly Symphonies opent club/restaurant/caf

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dineren in het restaurant, barhangen in het caf en eindigen op de dansvloer. Silly Symponies maakt het mogelijk.

Silly Symphonies werd zon 11 jaar geleden opgericht. In de jaren die volgden groeide Silly Symphonies uit tot een volwassen en toonaangevende evenementenorganisatie. Dit jaar wordt de kroon op het jarenlange werk gezet. In oktober opent op de Grote Markt van Den Haag na een intensieve verbouwing: CLUB SILLY SYMPHONIES.

Club Silly Symphonies onderscheidt zich met de combinatie van een club waar niet alleen gedanst, maar ook heerlijk gegeten kan worden.
Chef-kok Erik Florissen zal de culinaire liefhebber trakteren op een variatie van eerlijke, smaakvolle Italiaans/Mediterraanse gerechten met bijpassende wijnen. Het restaurant zal het gehele jaar 7 dagen per week geopend zijn.

Club Silly Symphonies zal iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond haar deuren openen aan de Grote Marktstraat. In de multifunctionele ruimte, ingericht door kunstenaarsduo Sis Josip, zullen feestjes plaatsvinden tot in de zwoele, late uurtjes. Iedere clubavond kenmerkt zich door een eigen naam en een aparte muziekstijl.

De donderdagavond krijgt de titel ILLY SYMPHONIES en zal gehost worden door ACE Agency. Op deze avond kan alles de revue passeren. Van hiphop, pop, disco, classics tot oldskool Electro. De resident-djs van de donderdag zijn Wix, Hitmeister D en Real El Canario, en St Paul.

DJ Remy...



Op vrijdag zijn de Silly Sessions. Op deze avond bepalen de Haagse nummer 1 DJ Remy en DJ Ramon de line-up. Remy en Ramon nodigen zelf de guest-djs uit, wat bijzondere combinaties zal opleveren.

De zaterdag krijgt de naam R.A.M (Rapid Ass Movement). Op deze avond zal warmere house de boventoon voeren. Namen als DJ Dame, LaidBack Luke, Brian S en Benny Rodrigues zullen hun opwachting maken.

Op al deze avonden biedt Club Silly Symphonies aan opkomend talent een podium.

Tevens is er een mogelijkheid voor derden de club af te huren voor diverse doeleinden.

Naast Club Silly Symphonies zal SILLY SYMPHONIES natuurlijk ook actief blijven met het organiseren van evenementen op externe locaties.

De jarenlange ervaring en creativiteit zullen Club Silly Symphonies gegarandeerd tot een groot succes maken. Een state of the art soundsysteem, de perfecte locatie en een goed restaurant zullen een verrijking zijn voor de binnenstad van Den Haag. CLUB SILLY SYMPHONIES zal Den Haag nog meer laten bruisen.

Club Silly Symphonies opent haar deuren op 11 oktober 2003.

Kijk voor meer informatie op de website www.sillysymphonies.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws