FREEZE Festival Presents: ABOVE & BEYOND

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 27 september is het weer tijd voor het Freeze festival. Dit festival wordt elk jaar gehouden in Stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden. Naast diverse andere muzikale genres is er dit jaar ook weer ruimte voor dance. In de grootste zaal van de Harmonie zal een Above & Beyond special plaatsvinden. De deuren gaan open om 20.30 uur en het festival gaat door tot 05.00 uur. De entree bedraagt 15,-

5th Events host deze editie van Freeze de dance area. 5th Events is ondermeer bekend van Emotionz, High Quality Dance Event en Above & Beyond. De organisatie heeft weer voor een aparte opzet van programmeren gekozen. De deejays zullen elk laatste kwartier van hun set back 2 back draaien. Dit houdt in dat er geen onderbrekingen zijn tussen de deejays en de artiesten worden gedwongen breder dan hun eigen muzikale voorkeur te draaien.

De volgende dj's zijn uitgenodigd: Als eerste laat Mark Norman horen waarom hij n van Nederlands grootste talenten is. Mark Norman heeft onlangs getekend bij DJ Tisto's Magik Muzik label en er komen dit najaar verschillende top releases van hem uit. Tevens maakte hij een verpletterende indruk op de laatste Emotionz. Na hem zal DJ Joop het overnemen. DJ Joop heeft de laatste twee jaar flink progressie geboekt. Zijn eigen productie werd gedraaid door elke top dj in Europa. Ook stond hij de afgelopen periode op feesten als Mysteryland en Trance Energy. Na deze twee dj's gaat het tempo iets omhoog met de bekendste hardstyle DJ uit Leeuwarden, Da Pauli. De ster van deze jonge dj is rijzende. Hij is de resident van 2Fast4Trance en draait door het hele land waaronder op Qlubtempo en andere grote feesten. Van deze dj zullen we in de toekomst nog veel gaan horen. Op veler verzoek zal ook de oude hardcore weer terugkeren op Freeze. Dit zal gebeuren door de residents van de Nostalgia-feesten, DJ Marlin en MC Mouth Of Madness. Op deze feesten is de muziek te horen die zij ook zullen laten horen tijdens hun optreden op Freeze 2003. Het duo zal de bezoeker meenemen naar waar het ooit allemaal begon. MC Mouth Of Madness is op dit moment weer helemaal terug als MC. Onlangs was hij MC van het Defqon festival in Almere en hij was te gast op Qlubtempo. DJ Marlin kennen de meeste bezoekers als de resident van Above & Beyond, maar op dit Freeze festival zal hij de muziek laten horen waarmee hij Leeuwarden, samen met MC Mouth of Madness, op de kaart heeft gezet. Kortom voor elke houseliefhebber die openstaat voor meerder stijlen is dit een feest dat je niet mag missen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws