Intenze @ Rijnhal Arnhem

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een lange hete zomer vol fantastische buitenfeesten is het straks weer de beurt aan de herfst om intrede te nemen in ons land. Voor wie denkt dat het dan afgelopen is met vette feesten, die heeft het mis! Op 11 oktober kan iedereen zich van 21.00 tot 07.00 uur weer helemaal uitleven op het ondertussen zeer in populariteit gestegen Intenze. Wederom op dezelfde locatie als voorgaande keren t.w. de Rijnhal in Arnhem.

Na twee succesvolle edities die telkens garant stonden voor sfeervolle avonden met top dj's uit binnen- en buitenland, is het nu tijd voor deel 3. Deze editie wordt gekenmerkt door een wat hardere sound dan zijn voorgangers. De organisatie heeft weer een internationale line-up samengesteld waarbij de muziek volgens de bekende formule van Hard-trance naar Hardstyle zal overlopen.

Line-up:
Cosmic Gate (D)
Gary-D (D)
Don Diablo (NL)
Kai Tracid (D)
Luna (NL)
Super Marco May (IT)
Technoboy (IT)

VJs: Vision Impossible (NL)

Vanaf vrijdag 1 augustus zijn de kaarten te koop bij alle Ticketboxpunten en Free Record Shops. Ook zijn de kaarten te bestellen via www.ticketbox.nl of via 0900-09393 (0.45 eurocent / minuut). Twee weken later kun je terecht bij alle reguliere verkooppunten en platenspeciaalzaken.

Ook ditmaal zal de organisatie er weer alles aan doen haar Intenze-gangers een fantastische party te bezorgen!

Naam: Intenze
Datum: Zaterdag 11 oktober 2003
Locatie: Rijnhal Arnhem
Tijd: 21:00 07:00 uur
Prijs: 35,- euro (ex fee)/ Vip 55,- euro (ex fee)
Internet: www.intenze.nl
Voor (pers aan) vragen: info@intenze.nl

Hope to welcome you @ Intenze, The Most Intenzifying Party of the East!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws