Afwisselende programmering eerste CultuurNacht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste editie van de CultuurNacht is een feit! Op zaterdag 20 september kun je, van 20:00 tot 02:00 uur, getuige zijn van een zeer gevarieerd programma dat wordt aangeboden door de bekende haagse culturele instellingen en de Stichting CultuurNacht. Tijdens dit nieuwe evenement zijn bijna alle kunstdisciplines vertegenwoordigd zoals dans, graffiti, hip hop, beeldende kunst, standup comedy, film, mode, theater en video-art.

Met de Zap-pas van 10 kun je alle officile CultuurNacht locaties bezoeken, gratis met de bus naar de 'Buitenlocaties' (tussenstop Museum voor Communicatie) en krijg je 2,50 korting op het eindfeest. Het eindfeest in het Paard van Troje begint om 01:00 uur.

De zap-passen zijn te koop bij het Filmhuis Den Haag (Spui 191), de Openbare Bibliotheek(Spui 68), Het Nederlands Dans Theater (Spuiplein 50-52), het Paard van Troje (Prinsengracht 10), het Gemeentemuseum ( Stadhouderslaan 41-43), Museum voor Communicatie (Zeestraat 80-82), Concrete (Schoolstraat 26), het Haags Uit Bureau (Hofweg 1) en Acku (Haagsche Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75).

Meer informatie over CultuurNacht en de programmering is te vinden op www.cultuurnacht.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws