Caves of Joy#13: Hot Kitchen brengt ongeluk

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 27 september is het weer feest in de grotten van Kanne en deze 13e editie van Hot Kitchens Caves Of Joy zal in het teken staan van het getal 13 en alles wat daarmee samenhangt. Hot Kitchen is niet zo bijgelovig en gelooft zeker niet in ongeluksgetallen, maar ze vindt het des te leuker om iets in dit thema te presenteren. Te denken valt bijvoorbeeld aan ladders waar je onderdoor moet lopen om de grotten berhaupt te kunnen betreden, zwarte katten die op de dansvloer ieders pad zullen kruisen, gebroken spiegels en konijnenpootjes

"Caves of Joy" is een feest dat sinds 1999 een viertal keer per jaar georganiseerd wordt door Hot Kitchen-oprichter DJ RHO. De inmiddels legendarische Mergelgrotten van Kanne te Maastricht zijn d ideale locatie voor een van de best bewaarde geheimen uit de Nederlandse underground scene.

De indrukwekkende en exclusieve mergelgrot -welke zich 800 meter diep in een berg bevindt- is te vinden tussen Maastricht (NL) en Kanne (B). De authentieke locatie biedt plaats aan zon 750 feestgangers en ligt in het centrum van een groot gangendoolhof met een totale lengte van meer dan 60 km!

Djs in de Cave (techno-flavoured techhouse)
0:00 02:30 Jack de Marseille 2:30 5:00 Rho.

Djs in de Corridor (sexy, funky grooves)
22:00 1:00 Rene Amsz, van 1:00 3:00 Cleon Macnack, 3:00 5:00 Duncan de la Funk en Norman Soares (live percussion).

Daarnaast zal ook het Photonic VJ-team wederom acte de prsence geven om gezamenlijk met "Slides-in-Motion-Master Judocus de mergelmuren te bestoken met visuals en projecties die je hoofd zullen doen tollen. Samen met het deco-team Pino, Nicole n Manon kan de avond simpelweg niet meer stuk!

Meer info:www.hotkitchen.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws