Audio Deluxe met Kane in het Paard van Troje

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 11 oktober is het zover: dan treedt de Haagse rockformatie Kane voor het eerst op in het legendarische Haagse Paard van Troje. Iets dat wegens de vier jaar durende sluiting van deze poptempel nog niet eerder heeft kunnen plaatsvinden. Het optreden van Kane zal gevolgd worden door een afterparty met bekende nationale en internationale djs.

Deze editie van Audio Deluxe zal een samensmelting worden van verschillende muziekstijlen; rock en dance. De organisatie heeft dit al eerder succesvol gedaan in het Haagse Spuitheater waar tijdens een drie-daags festival optredens van Direct, Spider Rico, Anthony Pappa, Michel de Heij, Highhess, Shapeshifter en Justin Robertson werden afgewisseld.

De link tussen Kane en dance is tegenwoordig makkelijk te leggen. In een uitverkocht Gelredome in Arnhem presenteerde Kane-zanger Dinand Woesthoff en s werelds nummer 1 dj Tiesto de remix van het Kane-nummer Rain down on me, wat inmiddels een enorme hit is geworden. Dj Tisto sloot op zijn beurt het concert van Kane af in de Amsterdam Arena afgelopen juli.



Stef vrolijk...

Rond middernacht zal het spetterende optreden van Kane eindigen en de afterparty met nationaal en internationaal bekende djs losbarsten. De Haagse dj Remski (Club Geluk), de Rotterdamse dj Benny Rodrigues (Dance Valley, Sensation, FFWD Heineken Dance Parade), dj Roog (More, Club Risk) de Engelse dj Dave Seaman (Cream, Global Underground) en dj Stef Vrolijk (Everybody, Sadie Records) zullen de rest van de avond hosten en het feest in de vroege uurtjes afsluiten.

Deze editie van Audio Deluxe op 11 oktober 2003 begint om 22.30 uur met het optreden van Kane (deuren zijn geopend vanaf 21.30 uur) en rond middernacht zal de officile afterparty van start gaan. Voor dit evenement zijn twee soorten toegangsbewijzen beschikbaar:

Kane, incl. afterparty: 1000 kaarten beschikbaar ( 20,-)
Alln afterparty: 600 kaarten beschikbaar ( 12,-)
Kaarten voor Audio Deluxe zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop.

De organisatie benadrukt dat de minimumleeftijd voor dit evenement 18 jaar is en hier zal streng op worden toegezien!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws