Maak kans op vrijkaarten voor het Ultrashock festival

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Eindhovense dance-organisator Extrema timmert ook n het dance-festival Lovefields hard aan de weg met verschillende partners. Met onder meer Mojo, Supernatural, Glamorama, Paaspop, Pinkpop en First Vision organiseert Extrema zowel grote als de kleinere intieme feesten in Nederland. First Vision is een van haar nieuwe samenwerkingsverbanden n het brein achter de organisatie van dance event Ultrashock!. Extrema cordineert alle producties van het Aquabest-terrein en zodoende draagt ze nu bij aan de productie en de promotie van dit dance event!.

Het Ultrashock-festival wordt dit jaar voor het eerst gehouden en zal zaterdag 6 september plaatsvinden op recreatiegebied Aquabest van 11.00 tot 23.00 uur. Ultrashock belooft een intiem dance-evenement te worden met 5 area`s en mr dan 40 dj`s uit binnen- en buitenland. Onder andere Armin van Buuren, de Spaanse turntable wizard Christian Varela, Cosmic Gate, Italiaanse producer Jimmy the Sound, Marco Bailey, Cor Fijneman, Benny Rodrigues, Luna en d trots van Eindhoven techno village Solid Decay (live).

Naast de overtuigende line up heeft First Vision een aparte Friends Room gemaakt alwaar pers en andere relaties onder het genot van een drankje een praatje kunnen maken. Ook het Extrema-team zal er natuurlijk bij zijn en ds wordt het supergezellig!

Het laatste nieuws is dat er droog weer en temperaturen van rond de 20 graden voorspeld zijn. Verder kun je op Ultrashock ook nog rondjes draaien in het grootste mobiele REUZENRAD van Europa.

Start2Dance mag de laatste vrijkaarten weggeven maar Wees er wel snel bij want je moet ons voor aanstaande donderdag 4 september het juiste antwoord op de volgende vraag geven:

*Welk festival werd ook op het aquabest recreational area gehouden?

Mail het juiste antwoord n je volledige naam en adres voor donderdag 4 september naar: dane@start2dance.com Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen de kaarten thuisgestuurd krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws