Touch bij CJP op Uitmarkt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

CJP torent dit jaar op de UITMARKT in Amsterdam boven iedereen uit! Op het Museumplein organiseert CJP van vrijdag 29 t/m zondag 31 augustus een groots en gratis evenement met helden uit de Urban, Skate en Hip Hop scene. Onder de noemer CJP HANGOUT zijn drie dagen lang op n rond de grootste mobiele skatebaan ter wereld demonstraties te zien van topskaters, slamdunk basketbal, bmx-ers en inliners uit binnen en buitenland. Ook: breakdance en streetdance battles, bubbling contests, live-graffiti, workshops... Uniek is de plaatsing van de grootste skatebaan van Europa: boven op de vijver van het Museumplein! Ook TOUCH MAGAZINE is aanwezig bij de CJP stand op het Museumplein. Kom dus langs en pik die GRATIS TOUCH mee!!



ZELF MEEDOEN? Geen probleem. Iedereen kan zich opgeven voor de diverse workshops en open mics die in de CJP tent of in de halfpipe worden gegeven. Wie zich inschrijft maakt kans op een Vodafone Live toestel!! Kijk hiervoor op www.cjp.nl of kom naar de CJP HANGOUT tijdens De Uitmarkt. Je kan je voor bovenstaande workshops ook van tevoren op hangout@cjp.nl opgeven onder vermelding van je naam en leeftijd. Deelname is GRATIS.

Een greep uit het programma:

BAD ASS SPINNING SISTERS (B.A.S.S.) B.A.S.S., ook wel de Bad Ass Spinning Sisters `genoemd komen vanuit alle hoeken van de wereld en vanuit Nederland rocken ze podia na podia in binnen- en buitenland. Dit jaar is het de beurt aan de bezoekers van de Uitmarkt om te ervaren wat deze 6 dames (te weten Adi-J, Quilla, D-Monica, Keira, MizzFits en Nuala) tot zulke bijzondere deejays maakt. www.bassground.com

BASKETBAL Tegelijkertijd zullen de ballers van W.O.T.S. (Word On The Streets) op het basketbal veld gallery play etaleren zoals we dat alleen van de legendarische Harlem Globetrotters kennen. Straatbasketbal is hot, zoveel is zeker. Ook in Nederland wordt bijna ieder weekend wel een straatbasketbal toernooi georganiseerd.Vrijdag en zaterdag zijn de basketbal workshops. www.streetball.nl

EMCEE BATTLE In tent #17 bij het basketbalveld zullen emcees en andere woordkunstenaars een battle uitvechten op het scherpst van de snede.

BREAKDANCE De allerslickste b-boys en breakdancers in Nederland doen hun ding: poppen, locken uprocken en powermoves. Zien is geloven. Ook staat er een Breakdance Interland op het programma waarbij de Dutch B-Boy All Stars het zullen opnemen tegen topcrews uit het buitenland.

WORKSHOPS Iedere dag zijn er verschillende workshops waar een ieder aan mee kan doen: basketbal, breakdance, skate, final scratch, streetdance en buikdans. De kern van Amsterdams beste Breakdance crew TURN IT LOOSE verzorgen net als leden van het inmiddels wereldberoemde Theater/Skate/Dans gezelschap ISH diverse workshops voor zowel beginners als gevorderden. Een van de meest opzienbare workshops tijdens de hangout is ongetwijfeld de FINAL SCRATCH workshop o.l.v. DJ SWITCH.

THE REMIX De CJP HANGOUT maakt deel uit van The Remix met als hoogtepunt een optreden van Redman op zaterdag om 17.30 uur op het Doenpodium!! Allereerst wordt om 16.30 uur het publiek opgewarmt door de uit Nederland afkomstige Hip Hop act Opgezwolle. Primeur!! Na afloop van het Redman optreden zal DJ Chuckie gaan draaien om het feest helemaal compleet te maken. Niet gek toch? Voor een gratis evenement!! Voor meer informatie, het programma of inschrijving ga naar www.cjip.nl of www.uitmarkt.nl.



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws