Sander Kleinenberg heeft een nieuw label: Little Mountain Recordings

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het gerucht dat er weer een nieuwe Nederlandse platenmaatschappij aan zat te komen hing natuurlijk al enige tijd in de lucht. Nu de 1e release definitief op de planning staat kunnen we dit gerucht officieel bevestigen en mededelen dat Little Mountain Recordings (=LMR) een feit is.

LMR, gevestigd te Leiden, is het geesteskind van niemand minder dan Sander Kleinenberg. Hij heeft inmiddels enkele jaren succesvol voor andere labels geproduceerd. Daarnaast is ook de vraag naar remixen van zijn hand toegenomen, onlangs Justin Timberlake, Madonna en Spork, allemaal niet de minsten, terwijl momenteel druk wordt gewerkt aan de nieuwe Annie Lennox.
Voor Sander temeer reden om zijn jarenlang gekoesterde wens vorm te gaan geven, zijn eigen platen label. Nieuwe ruimte en vrijheid voor het uitwerken van zijn eigen hersenspinsels, maar vooral ook meer ruimte voor het vormgeven van zijn visie op de hedendaagse en toekomstige dance scene.

Samen met Maarten Bousie, label manager van LMR, is het release traject voor de komende maanden inmiddels vastgesteld. Wanneer slechts een klein tipje van deze release sluier wordt opgelicht, worden met gepaste trots namen genoemd van kanonnen als o.a. Remy & Roland, Steve Porter, Matthew Dekay en Mick Burns. Bekende en voor sommigen minder bekende namen, die hoe dan ook stuk voor stuk staan voor de kwaliteit waar LMR nu en in de nabije toekomst voor staat.

De releases zullen afwisselend uitkomen op de LMR-labels lmr en everybody(..loves music)

Degene die nu al staat te trappelen om de eerste release, LMR000, te beluisteren moet nog heel even geduld hebben. Deze staat namelijk gepland voor 1 september a.s.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws