Club DTF schudt nachtleven Almere wakker

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Almere Het Almeerse uitgaansleven wordt binnenkort verrijkt met een fonkelnieuwe wekelijkse clubavond. Dance organisatie DTF Productions start begin september met de programmering van de donderdag n zaterdagavond van 'de Etage', gelegen aan de Grote Markt in het centrum van Almere. Hiermee is de toon gezet, want DTF en de Etage hebben reeds te kennen gegeven zowel de samenwerking als de club op korte termijn te willen uitbreiden.

Dat het tijd wordt dat het Almeerse uitgaansleven op gang gaat komen is al geruime tijd algemeen bekend. Dat hier in september met de start van Club DTF een begin mee wordt gemaakt hadden waarschijnlijk echter weinigen voorzien. In samenwerking met de Etage gaat Almeerse dance organisatie DTF Productions de huidige locatie aan de Grote Markt in Almere Stad de komende weken en maanden flink onder handen nemen. En van de doelen is het verbeteren en uitbreiden van de huidige ruimte. Daarnaast zal er een compleet nieuwe formule worden toegepast die zich in eerste instantie richt op dance-minded Almere, maar die tevens internationale uitstraling heeft. De ideen die DTF Productions hiervoor heeft zullen de komende periode worden onthuld. In september wordt er met de wekelijkse invulling van de programmering van de donderdag en zaterdagavond in ieder geval vast een voortvarende start gemaakt.

Het donderdagavondconcept (DTF Radio Live) valt samen met DTF Radio, de show die onder andere op Airpeace FM wordt uitgezonden. De djs die in de radioshow te gast zijn zullen tevens in de Etage optreden. Hierbij komen maandelijks de stromingen techno (Flatliners), trance (Dutch Trance Force), hardtrance (Terminal One) en hardstyle (Ego Trip) aan bod. De zaterdagavond heeft een meer mainstream programmering, waarbij de avond wordt opgebouwd van de lichtere techno en trance tot de hardere dance stijlen aan het eind van de nacht. Ondanks het feit dat het boeken van grote namen voor Club DTF geen prioriteit heeft zullen er wekelijks gast djs op het programma staan. Naast een aantal gerenommeerde resident djs zullen in de maand september (de Dutch Month) onder andere Luna, Shane 54, Astrid, Misja Helsloot, Fausto, Xanno Gallois, Marcel Woods en Mesh hun opwachting maken. De entree op de donderdagavond zal, met uitzondering van speciale edities, 3 euro bedragen. De entree op de zaterdagavond bedraagt 6 euro.

De officile opening van Club DTF vindt plaats op zaterdag 6 september. Op donderdag 4 september is het publiek echter al welkom op een speciale Club DTF warm-up. Voor meer informatie, kijk op www.dtf-productions.com
en www.club-dtf.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws