Ferrt Corsten solo

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

In samenwerking met evenementen organisatie Q-dance, ID&T Radio en Ferry Corsten's platenlabel Tsunami/Purple Eye Entertainment zal DJ & producer Ferry Corsten op 25 oktober aanstaande in de Heineken Music Hall in Amsterdam voor het eerst in Nederland solo gaan voor een groot publiek. Het concert begint om 22.00 uur en duurt tot 7.00 uur in de ochtend.

De internationale Top 10 superster DJ Ferry Corsten presenteert op deze nacht zijn nieuwe solo album "Right of Way" dat op 3 november 2003 in Nederland wordt uitgebracht. Als onderdeel van deze wereldpremire zal Ferry Corsten een aantal tracks van zijn nieuwe album live uitvoeren. Dit album waaraan Ferry Corsten in de afgelopen 2 jaar in alle rust heeft gewerkt kan nu al beschouwd worden als een van de belangrijkste dance album releases van 2003. Tijdens het concert zal Ferry Corsten worden bijgestaan door een tal van genodigde artiesten die hebben bijgedragen aan het album. Deze zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

De nieuwe single van Ferry Corsten getiteld "Rock your body, rock" zal 29 september in de winkel liggen. De track is voorzien van een geweldige videoclip, geproduceerd door niemand minder dan Eboman.

"Bezoekers van dit concert zullen een exclusieve wereldprimeur krijgen van het "Right of Way" album. We zijn erg blij dat we dit in Nederland met deze kwalitatieve partners kunnen realiseren" aldus Brian Dessaur van Purple Eye Entertainment.

Ferry Corsten (29) heeft als enige Nederlandse artiest en producer in Engeland reeds 10 Top # 40 single charts hits op zijn naam staan en is momenteel een van de best verkopende dance artiesten in Japan. Naast de productie van zijn soloalbum heeft Ferry Corsten zich het afgelopen jaar met name toegelegd op zijn doorbraak in Amerika, waar zijn single "Punk" grote successen bereikte en Ferry thans verkozen is tot een van de artiesten uit de Top #5 populairste DJ's. In dit najaar staat een grote Amerikaanse tour gepland i.s.m. Sony Playstation, gevolgd door de Amerikaanse release van het "Right of Way" album. Tevens zullen er twee bezoekers van het Heineken Music Hall concert middels een contest worden gekozen die met Ferry Corsten mee vliegen naar deze Amerikaanse tour om daar aanwezig te zijn bij een van zijn optredens.

Aangezien de capaciteit van de Heineken Music Hall beperkt is tot 5500 bezoekers, zal dit unieke evenement tevens worden uitgezonden op ID&T Radio. ID&T Radio is te beluisteren in de ether, voor de juiste frequentie bij u in de buurt kunt u terecht op de homepage www.id-t.com onder Media.

Ferry Corsten solo
Datum: Zaterdag 25 oktober 2003
Locatie: Heineken Music Hall, Amsterdam
Tijd: 22.00 - 07.00 uur
Dj's / Acts: Ferry Corsten
Kaartverkoop: Vandaag start de verkoop bij alle filialen van TicketBox
www.ticketbox.nl, Free Record Shop of te bestellen via 0900-9393 (45 eurocent per minuut)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws