Bell Boy label night stoomt door...

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bellboy Label Night, de exclusieve clubavond waarin CHRIS COWIE (UK) en DJ SAN (NL) hun nieuwe sound presenteren zal haar tour binnenkort ook buiten de Nederlandse grenzen gaan voortzetten. Ook in Nederland zullen meer avonden gaan plaatsvinden waarin Soulful Techhouse en een stevige uplifting underground sound centraal staat!



25 Juli was de eerste editie van Bellboy Label Night in CLUB XS2 waar liefhebbers van deze stijlvolle underground sound kennis konden maken met de ambitieuze samenwerking tussen housepionier Chris Cowie en het talent DJ San. Tijdens de avonden zijn veel variaties tussen beide djs mogelijk. Deze eerste editie beet Chris Cowie het spits af en begon een heerlijke meeslepende Soulfull Techhouse set, waarna San perfect aansloot en de avond veilloos langs vele stevige en uplifting hoogtepunten voerde. Zoals iedere editie in CLUB XS2 zal ook de volgende gaan plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand.

In de lijn van het concept zijn Chris Cowie en DJ San uitgenodigd door 100% Isis voor een optreden tijdens haar eigen avond in de Amuse te Amsterdam. Zaterdag, 6 september zullen ook de Amsterdamse clubbers kennis maken met het DJ- en productie duo aan de zijde van de zeer getalenteerde Isis. Net zoals tijdens de Bellboy Label Nights zullen Chris Cowie en San hun platenkeuze op elkaar en de situatie afstemmen zodat het weer iedere keer een grote verassing blijft!

De eerst volgende Bellboy Label Night vindt plaats op vrijdag, 29 augustus in CLUB XS2. Wie de nieuwe tracks van het productie duo wil horen, zelfs voordat de platenlabels dat doen, moet zeker Den Haag aandoen voor een bezoek!

BELLBOY LABEL NIGHT
29 augustus 2003
CLUB XS2 (nabij CS)
Blijenburg 44, Den Haag

Chris Cowie (UK)
DJ San

Open: 23.00 uur
Entree: 7,50

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws