EVERYBODYS Opening

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met het Paard van Troje als nieuwe locatie, heeft EVERYBODY eindelijk een geschikte plek gevonden in Den Haag. Het grootste poppodium van de residentie opent in september na een uitgebreide renovatie die 4 jaar duurde eindelijk weer haar deuren. EVERYBODY viert dit met een spetterende line-up op EVERYBODYs Opening op 13 september.

Voor deze avond zijn het legendarische duo Layo&Bushwacka! en Steve Lawler uit Engeland uitgenodigd. EVERYBODY-oprichter Stef Vrolijk vertegenwoordigt samen met High-Hess de Haagse inbreng.

Verwacht de komende maanden zeker meer gerenommeerde internationale acts van dit kaliber tijdens de avonden van EVERYBODY, iedere tweede zaterdag van de maand. Zo waren eerder onder andere Darren Emerson, Sasha, Josh Wink en Lee Burridge te gast. Met het Paard van Troje als locatie heeft EVERYBODY de meest geavanceerde voorzieningen ter beschikking, zoals beweegbare balkons en de nieuwste licht- en geluidsinstallaties.

Op EVERYBODYs Opening zullen de heren Layo&Bushwacka All Night Long de grote zaal (1100 bezoekers) hosten. All Night Long is de naam van de maandelijkse clubavond die zij organiseren in The End in Londen. Genspireerd door deze avonden brengen zij onder diezelfde naam hun debuut mix album uit, dat vanaf 13 oktober in de winkels zal liggen. Ter gelegenheid van de release van deze cd heeft het duo besloten de All Night Long sets nu wereldwijd te brengen. Den Haag zal een van de eerste steden buiten Londen zijn waar zij de experimentele sets en het gevoel van All Night Long zullen overbrengen. Meer info over het album is te vinden op www.the-end.co.uk.

Steve Lawler, de tot nummer 9 verkozen DJ in de DJ Magazine top 100 van 2002, is wereldwijd bekend geworden door zijn residencies in Ibiza en Birmingham. Ook dit jaar staat hij weer als resident in de Space op zondag, maar heeft hij gelukkig tijd gevonden om op EVERYBODYs opening zijn nieuwste CD Lights Out 2 op het Global Underground-label te promoten. Deze cd komt in oktober in Nederland uit. Bezoekers van EVERYBODY kunnen een zeer gevarieerde set met zwoele, sexy, donkere en diepe klanken verwachten.

EVERYBODYs Opening
Datum: 13 september 2003
Locatie: Paard van Troje, Prinsegracht 12 Den Haag
Line-up: Layo&Bushwacka!, Steve Lawler, Stef Vrolijk en High-Hess
Tijd: 23.00 05.00 uur
Prijs: vvk. 18 (excl. Fee), deur 20
Vvk adressen: Den Haag; Kassa Paard van Troje, Prinsegracht 12; Concrete, Schoolstraat 26; Rhythm Import, Torenstraat 96 en alle verkooppunten van Ticketbox of www.ticketbox.nl


Meer info over EVERYBODYs Opening is te vinden op www.everybodyworldwide.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws