Come Together benefiet voor het Sophia Kinderziekenhuis

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

....Wil jij het dj-en leren van n van Nederlands grootste djs Michel de Hey

....een avondje doorbrengen in de studio bij Ruud de Wild

...heb jij altijd al exclusieve fotos voorzien handtekeningen willen hebben van Kane

...het t-shirt hebben wat Jim droeg in zijn laatste video

...of uitgaan in de stropdas van Jules Deelder


kom dan zeker even langs!

Een mix van kunst, cultuur & muziek gedurende de RUit Markt 2003


Gedurende de RUit Markt op zondag 7 september 2003 presenteren Stichting Culture Clash, Floorfillers en Off_Corso i.s.m Rotterdam Festivals Come Together. Dit benefiet evenement omvat een allround dag- en avondprogramma voor een divers publiek. Come Together start overdag met een platenbeurs in de foyer van Off_Corso. Diverse toonaangevende platenzaken en labels waaronder Cyber Records en Outland Records creren hun eigen stands waar zowel oudere zoekplaatjes als nieuwe ontdekkingen verkocht worden voor het goede doel. Het gerenommeerde boekingskantoor Firm Bookings uit Amsterdam en het toonaangevende nieuwe broertje Ace Agency stellen gratis een top DJ line-up samen met onder andere Quinten de Rozario, Hitmeister D, Mr. Wix en Josz LeBon.


Veiling
Gedurende de avond zal er een veiling plaatsvinden waarbij het werk van jonge hippe kunstenaars als Karen Rozsetsky, Eelco van den Berg, de Humobisten, Annemarie Mosterd, Artoonisten, Skart, Petra van Bennekum, Baukje Bies, Newine Thakoer (Nafer loves you) en Taco Den Outer en items van bekende Nederlanders zoals Ruud de Wild, Jim, Loes Luca, Jules Deelder, Kane en Michel de Hey geveild zullen worden. Tussen de bedrijven door worden tevens live optredens gebracht door o.a. Saunawest en U-Turn (winnaar Diesel-U-Music Award Urban 2003). Alle opbrengsten van Come Together zullen naar de Stichting Vrienden van Sophia gaan.


Sophia Kinderziekenhuis
Het Sophia Kinderziekenhuis is niet alleen een van de grootste en modernste kinderziekenhuizen van Europa, maar streeft er tevens naar het meest kindvriendelijke ziekenhuis te zijn. Als onderdeel van het Erasmus Medisch Centrum, kan het Sophia bogen op een bijzondere academische traditie. Het beschikt over unieke faciliteiten en specialisten van internationaal niveau. Het Sophia Kinderziekenhuis geldt dan ook als autoriteit op het gebied van kindergeneeskunde, kinderchirurgie, kinder- en jeugdpsychiatrie en verloskunde. In het Sophia staat het kind centraal. Een team van artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en vrijwilligers zet zich dagelijks in om de kinderen een zo goed mogelijke behandeling te geven.

Voor een optimale begeleiding van ouders, onderzoek naar nieuwe behandelmethoden, onderwijs en ontspanning van de kinderen, is veel extra geld nodig. Om deze extra zorg te kunnen blijven bieden in het Sophia Kinderziekenhuis is de Stichting Vrienden van Sophia afhankelijk van bijdragen van mensen zoals u.

Het geld dat wij met Come Together zullen ophalen zal dan ook gaan naar deze stichting, die het zal uitgeven aan wetenschappelijk onderzoek en het bouwen van een bioscoop voor de kinderen.


Programma

14:00 17:00 Platenbeurs (entree gratis)
19:00 22:00 Veiling kunst & items, Live optredens (entree 5 euro, totale VIP behandeling voorslechts 20 euro)
22:00 01:00 Afsluitfeest in de lounge

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws