Aanstaande zaterdag 26 juli TILT op het strand van Scheveningen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 26 Juli zal op het strand van Scheveningen TILT plaatsvinden op Strandclub WIJ. De organisatie heeft een aantal oude bekenden voor de muziek uitgenodigd die vanaf 20.00 zullen zorgen dat je kan genieten van goede muziek, lekkere rose en champagne, een ontspannen atmosfeer en dat allemaal onder het genot van een ondergaand zonnetje!

Dj's deze avond zullen zijn Marcello, Ramon en Mikee Martillo.Marcello heeft al sinds het begin van de huidige dance cultuur een vaste stek bij de betere en populairdere dj's van Nederland. Vooral onder de oude garde van stappers is Marcello bekend van de drie-eenheid die werd gevormd met Remy en Dimitri.

Naast Marcello staat ook de Haagse held Ramon achter de decks. Ramon begon zijn carriere in de befaamde haagse club LA.DS en weet met zijn opzwepende en funky stijl menig dansvloer in vuur en vlam te zetten.Tegenwoordig is hij veel te vinden in Las Palmas en Silly Symphonies.

Als derde dj is Mikee Martillo geprogrammeerd. Deze Haagse dj stond al in menig club en feest in zowel binnen- als buitenland en is een van de mede-organisatoren van de feesten die deze zomer in Strandclub WIJ worden gegeven.

Kaarten zijn in de voorverkoop te halen bij Rhythm Import, Gabrielle Clothing en Kyoto a 10 euro per stuk.
Strandclub WIJ ligt bij de bekende Scheveningse surfspot naast de haven en is geopend vanaf 20.00.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws