eXeption nieuwe avond in iT

Partyscene Redactie | 5 augustus 2003
headlines


Op deze zwoele avond zal organisator Majestic events, in samenwerking met Dommelsch Ice, het startschot geven voor een uniek en spraakmakend evenement! De trefwoorden voor deze avond zullen zijn: trendy, sfeervol maar bovenal eXeptioneel! Vandaar dat bewust is gekozen voor de naam eXeption. Deze naam zal bij velen al goede herinneringen naar boven brengen.

Met de tijd is de vraag naar iets exclusiefs op het gebied van dance enorm gestegen. Dit is wel gebleken uit het succes van de eXeption avonden die eerder plaats vonden in Hotel Arena, The Matrixx en Lexion. Pompende club en uplifting house voerden op deze avonden de boventoon en in combinatie met het publiek ontstond er een zeer gezellige en intieme sfeer. Vanaf 11 mei a.s zal dit bijzondere concept, in een nieuw jasje, maandelijks plaats gaan vinden.

De eerste eXeption zal meteen voor een flinke indruk gaan zorgen. Spectaculair entertainment in combinatie met de juiste muziek, mode en kunst. Publiekstrekkers zullen niemand minder zijn dan Mark van Dale en Stephen. Jong talent ontbreekt ook niet tijdens de eerste vernieuwde eXeption avond, Lester Claassens zal laten horen dat hij zeker niet onder doet aan de bekendere jongens. De nieuwste danssensatie van Nederland DJ Alpha featering Jus’me zullen live hun single “life goes on” presenteren.

Exclusiviteit is het sleutelwoord en dit zal tevens zijn terug te vinden in het deurbeleid. De organisatie is van mening dat casual clothes en jeans niet passen bij de eXeptionele avond De host zal u aan de deur ontvangen, wees daarom voorbereid en kleed je stijlvol!
De deuren zijn geopend vanaf 22.00. Dames mogen tot 23.30 gratis naar binnen!

De volgende eXeption zal plaats vinden op zondagavond 15 Juni 2003.
Tijdens de 2e editie zal de lifestyle, die onlosmakelijk verbonden is met eXeption, meer vorm gaan krijgen. Zo zal er in deze avond een modeshow worden verwerkt in samenwerking met Kultivate! eXeption hoopt op beide dagen iedereen te mogen verwelkomen wie lang op
een vernieuwend concept gewacht heeft!

Datum : zondag 11 mei 2003
Tijd : 22.00 - 04.00
Locatie : Discotheek iT, Amstelstraat 24, Amsterdam
Entree : €13,50 (Dames kunnen tot 23.30 gratis naar binnen)
Internet: www.eXeption.com

(toegevoegd:08-05-2003/14:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws