Dadara en Jesse in Roemenie

Partyscene Redactie | 5 juli 2003
headlines




La Mania, de club waar we moesten veejayen bevindt zich in het Miami Beach van Constanta, Mamaia genaamd. De nacht dat we aankwamen was de verzameling hotels gevuld met militairen van de nabijgelegen luchtmachtbasis, de dag erna geannexeerd door partygangers in Mercedessen, Audis en BMW's (in een land met een gemiddeld maandloon van 100 $)

3 nachten achter elkaar hebben we geveejayd met o.a Steve Lawler, Oliver Mac Gregor, Dave Seaman en het zingende en dj'ende echtpaar Paul Gilbey en Sarah Whitaker. Ons werk werd vergemakkelijkt door mooie apparatuur en veel schermen. Enige obstakel was een heel cordon van sponsors, die zich zorgen maakten of de kleur blauw wel genoeg in de animaties zat.

Na sluitingstijd ging het feest vrolijk verder op het strand, waar Cocaine als ontbijt genuttigd kon worden (Cocaine is een populaire cocktail met oa. Kahlua en Tequila). Dit feest eindigde pas weer bij het opengaan van La Mania zelf. Vergunningen lijken geen probleem te zijn en het muzikale gebeuk ging naadloos over in het bonken van de hamers van de werkploeg onder ons slaapkamerraam.

De vierde avond werd een gezellige potpourri van met en door elkaar heen draaiende DJ's, aangezien door gemiste vluchten en/of niet vertrekkende vliegtuigen alle DJ's nog aanwezig waren ("you can check out any time you want, but you can never leave...."). Onze feestvreugde werd nog danig verhoogd omdat het onze eerste vrije nacht was.

Samengevat heeft Roemenie een positieve indruk achtergelaten. Vriendelijke mensen, die je spontaan uitnodigen voor met bier besprenkelde barbecues. Mooie vrouwen waar de Roemenen terecht trots op zijn. Mooie gebouwen en schitterende orthodoxe kerken. Wel uitkijken dat je niet de verkeerde brug fotografeert, want dan komt de politie. Na vier nachten feest was het de laatste avond een mooie afsluiting met een tot in de kleine uurtjes durende filosofische discussie met Dave Seaman en promotor Mihai over o.a. Spiritualiteit, Oscar Wilde, toeval, Adam and (St)Eve, Gandhi, religie en Moeder Theresa. De housemuziek komt volgend weekend weer aan bod.

Tekst en foto's: Dadara en Jesse

www.jesselimmen.com/vfx
www.lamania.ro

(toegevoegd:07-05-2003/09:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws