DJ Club Haarlem met Marnix en Stuart

Partyscene Redactie | 5 juli 2003
headlines


De DJ Club zal Haarlem en omstreken op 14 juni verblijden met de komst van drie grote namen uit de Nederlandse DJ-scene. DJ/Producer Stuart, die momenteel met zijn hit Free (Let it be) hoog genoteerd staat in de Nederlandse en buitenlandse hitlijsten, is de resident DJ van de DJ Club. Zijn DJ sets zijn dit jaar enorm uitgebreid en zo zal hij op een groot aantal festivals dit voorjaar te horen en te zien zijn.
Marnix is vooral bekend van zijn eigen Lovelands party’s en door zijn bijdrage aan de feesten in Haarlem en omgeving. Marnix is dit jaar de startende DJ op de Sensation white edition. Als afsluiter is er gekozen voor Lucien Foort, die als 14 jarige ooit besloot om DJ te worden en met zijn progressief georiënteerde muziekstijl de lichtfabriek tot een waar hoogtepunt zal laten komen. Op dit moment is Lucien een heuse wereldtour aan het houden ter promotie van zijn laatst gemixte album Slice!. Lucien heeft in de Haarlemse Stalker, Nighttown Rotterdam en de Sheffieldse club The Gatecrasher een residentie.

Form & Function organiseert regelmatig feesten in de Lichtfabriek. De DJ Club, een onderdeel van Form & Function, richt zich vooral op mensen die houden van de betere dancemuziek in een relaxte sfeer. De organisatie roept bezoekers op zich vooral 'partyminded' te kleden.

(toegevoegd:07-05-2003/09:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws