Let’s Dance! in de Bubble Club

Partyscene Redactie | 5 januari 2003
headlines


Mr. Bubble Club ‘Groovemaster’ Johnson, heeft een line up samengesteld dat garant staat voor een flinke dosis Underground Garage, 2 step, 4 to the floor, Latin Beats en nog veel meer.

Allereerst is de taak aan Dj Cream om het publiek te verwelkomen met de sexy sound of house and garage. Daarna is het de beurt aan één van de pioniers van de UK Garage : Daniël Ward. Naast het feit dat hij een van de beste UK Garage is op dit moment, is hij ook het brein achter de United Grooves platenlabel. The ‘Groovemaster’ Johnson laat het publiek naar de zevende hemel doen stijgen met ouwe en nieuwe tracks op UK en US Garage gebied.

Vocaal worden deze bijgestaan door de twee bekendste MC’s van dit moment: MC Vin-E en MC Spyder. Het paradiso publiek hypen is hen niet onbekend en met hun verse nieuwe rhymes laten ze zien waarom hen zo geliefd zijn bij Bubble Club.

Ook dit keer ontbreken de ‘Amazing Bubble Club Dancers’ niet. In samenwerking met Jake’s Dance Factory laten de dansers zich van hun beste kant zien.

En of dit niet alles is, is er in de bovenzaal de Supreme Team die de mensen flink laat zweten op Hip Hop en R&B. Sake en Baby Bang nemen deze verantwoordelijkheid helemaal op zich.

De kaartjes van dit XXXXtra Bubble Club event á 17,50 (incl. membership) kan je halen bij:
Rhythm Import – Nieuwe Nieuwstraat 12-14
Club Wearhouse – Spuistraat 242
En de grotere postkantoren.

Via de telefoon kan je bellen naar 0900 – 3001250 om je kaarten te bestellen.

Voor meer info check www.bubbleclub.nl en luister elke donderdag tussen 21.00 en 23.00 naar de Bubble Club show op Colorful Radio. Check www.colorful.nl voor je kabelfrequentie.

(toegevoegd:01-05-2003/16:22)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws