Emotion Productions komt met nieuw dance-concept

Partyscene Redactie | 5 januari 2003
headlines


De Muziekfabriek, is een nieuwe partylocatie in Amsterdam. Dit fraaie monumentale pand, gelegen aan de Oranje Vrijstaatkade, heeft vroeger dienst gedaan als Melkfabriek. De meeste mensen zullen het pand vooral kennen als het oude lasergame centrum ‘The Force’. Er is veel tijd en moeite gestoken om van deze locatie een unieke club te maken.

Op het eerste evenement zullen dj’s: Erick E, Alpha, Marnix en Miss Nine de muziek voor hun rekening nemen. VJ, Analog Recycling is ingehuurd om de gehele avond de VJ performances te verzorgen.

Door middel van een aantal geïntegreerde acts en sierlijke dansers, zal de interactie met de bezoeker centraal staan. Dit uitgangspunt geldt voor, tijdens en na het evenement. Eén van de verrassende acts is DJ Alpha feat. Jus’me met het onlangs uitgebrachte nummer “life goes on”. Zangeres Jus’me zal in combinatie met DJ Alpha een live optreden verzorgen, samen met haar dansers.

Emotion Productions b.v. geeft bezoekers van het feest gelegenheid om gebruik te maken van de gereserveerde Engelse dubbeldekker (72 p), die tijdens de avond zal pendelen tussen het centrum en de locatie.

Check de website voor voorverkoopadressen, de verwachting is dat de kaarten snel zijn uitverkocht.

Voor meer info en actuele informatie: www.club-motion.

(toegevoegd:01-05-2003/13:10)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws